KAKO PREPOZNATI I OSVOJITI ONU PRAVU / ONOG PRAVOG

 

KAKO PREPOZNATI I OSVOJITI ONU PRAVU / ONOG PRAVOG

Živimo u vremenu u kojem se svi žale na otuđenost, u kojem je istinske bliskosti sve manje, a komunikacija se svela na tvitove, mejlove I četove. Pozivamo vas da komuniciramo uživo i saznamo: Zašto smo sami ili sa pogrešnima? Kako prepoznati i osvojiti onu pravu/onog pravog? Kako da mi budemo oni pravi, da povećamo samopouzdanje I samopoštovanje i postanemo magnet za suprotan pol? Kako da ovladamo veštinom zavođenja i dejtinga? Kako da prestanemo da čekamo sreću i krenemo joj u susret?

STRUKTURA RADIONICE: Naizmenično se smenjuju edukacija I procesi individualnog čišćenja prepreka koje stoje između vas I veze vaših snova. Ova radionica je samo prvi korak u potrazi ga Gđicom Pravom/Gdinom Pravim… Sledi još druženja, razmene misli, možda I neki romantičan vikend van grada… Vaše želje su za nas imperativ!

Radionica se sastoji iz 3 vrste sadržaja: Mini-predavanja; Pitanja i odgovori; Individualne vežbe. Ovo znači da ćemo MALO TEORETISATI a MNOGO SE BAVITI KONKRETNIM PROBLEMIMA I CILJEVIMA svakog našeg učesnika. 

MOGUĆNOST INDIVIDUALNE OBUKE (Direktno ili preko skajpa)!!!

MESTO ODRŽAVANJA: Škola ličnog razvoja “Gnezdo”.

CENA JEDNODNEVNE RADIONICE: 50 eur / dinarska potivvrednost (Mogućnost popusta za prijave više od jednog učesnika!!!)

CENA DVODNEVNE RADIONICE: 100 eur / dinarska potivvrednost

REZERVACIJA putem mejla, SMS-a ili poruke na Fejsbuku smatraće se kompletnom samo ako je uz nju dostavljeno ime, prezime i kontakt-telefon.

ROK PRIJAVE: 48 sati pre početka radionice

OTKAZIVANJE: U slučaju sprečenosti otkazati rezervaciju najmanje 48 sati ranije.

 

INFORMACIJE I PRIJAVE NA: