Knjige

Već dugo sam „u ljubavi sa pisanom rečju“ - kao novinar, tekstopisac, autor ljubavnih priča, književni prevodilac i konačno – kao pisac. Desetak godina sam putovala po svetu, a poslednjih nekoliko - kroz samu sebe. Rezultat ovog putovanja su 4 romana i 3 priručnika ličnog razvoja.

  • Dnevnik jedne majke
  • Dok ne bude kasno
  • Ljubavni Podvizi Radinke Ilic
  • Tajna Verhutskih vitezova
  • Svet Voli Pobednike (i nema vremena za gubitnike)
  • Recite STOP gojaznosti
  • Pronađi svog anđela čuvara (priručnik za srećniji život)
  • Ostvari svoj cilj (u 10 koraka)

Olivera Ptica - Dnevnik Jedne Majke

Dnevnik Jedne Majke

Autobiografsko delo nastalo iz istoimenog feljtona, u kojem govorim o trudnoći, porođaju i prvim mesecima materinstva. Ovaj intimni dnevnik predstavlja ohrabrujuće podsećanje svim budućim majkama na nagrade koje ih čekaju na kraju puta.

Cena: 200 din + poštanski troškovi


Olivera Ptica - Dok Ne Bude Kasno

Dok Ne Bude Kasno

Poučna priča o Mariji Andrić, devojci za primer, koja upada u klopku Bokija Zeca, čoveka mračne prošlosti, opčinjena njegovim »viteškim delima« i praznim obećanjima. Ovaj roman je poruka nade sa mnoštvom putokaza za sve one koje još uvek lutaju u lavirintu bračnog nasilja.

 


Olivera Ptica - Ljubavni Podvizi Radinke Ilic

Ljubavni Podvizi Radinke Ilić

Delo koje se jednako može smatrati ozbiljnim psihološkim romanom, kao i duhovitim »priručnikom za sponzoruše«. Dirljiva »dramedija« o traganju za ljubavlju i strahu od bliskosti.

 

 


Olivera Ptica - Tajna Verhutskih Vitezova

Tajna Verhutskih Vitezova

uzbudljiv triler nastao kao posledica moje višemesečne elektronske razmene i skupljanja dokumenata, satelitskih snimaka i poverljivih ispovesti sa visokim oficirom obaveštajne službe koji se krije pod pseudonimom Mel Gudman.

 

 


Olivera Ptica - Svet Voli Pobednike (i nema vremena za gubitnike)

Svet Voli Pobednike (i nema vremena za gubitnike)

Predstavlja mapu i vodič za životna putovanja. U njemu vas čeka iskrena podrška na vašem putu do Zemlje pobednika. Knjiga je korisna za iskusne tragaoce na putu ličnog razvoja, a delotvoran je vodič za one koji ovim putem tek polaze. I jedne i druge može dovesti na željeno odredište!

Cena: 500 din + poštanski troškovi


Olivera Ptica - Recite STOP gojaznosti

Recite STOP gojaznosti

Knjiga „Recite STOP gojaznosti“ je jedinstveno i vrlo korisno štivo u kojem svoja znanja i iskustva ujedinjuju jedan nutricionista i jedan lajf kouč, kako bi konačno razbile zablude o brzim dijetama drugim „šarenim lažama“ i dale nam moćno oružje za zdravo i trajno razračunavanje sa viškom kilograma. Pored mnoštva delotvornih i lako primenjivih saveta, u ovoj knjizi nas čeka i čitav niz dirljivih i nadasve iskrenih ispovesti „biših debeljuca“, danas vitkih, zdravih i samosvesnih osoba kojima je „Studio Astaloš“ zauvek promenio život.

Cena: 400 din + poštanski troškovi


Olivera Ptica - Pronadji svog andjela cuvara (prirucnik za srecniji zivot)

Pronađi svog anđela čuvara (priručnik za srećniji život)

Šta je istinska sreća i kako je dostići? Ova blagotvorna knjiga predstavlja više nego uverljiv dokaz da je onima koji teže celovitom ličnom razvoju neophodna pomoć i psihologije i duhovnosti. Kroz otvoren, prisan i dinamičan dijalog sa svojim skrivenim anđelom čuvarem, Olivera Ptica nam otkriva mnoge važne tajne o dostizanju fizičkog, psihičkog i duhovnog blagostanja i unutrašnje ravnoteže. Ovog puta saznajemo kako da iscelimo telo i dušu, kako da izađemo na kraj sa obmanama sopstvenog uma, kako da se snalazimo među „vukovima“ a da to i sami ne postanemo, kako da kroz praštanje sebi i drugima dosegnemo apsolutnu slobodu.

Cena: 700 din + poštanski troškovi


Ostvari svoj cilj

Ostvari svoj cilj

Odlučna da napiše najprimenljivije delo primenjene psihologije, Olivera je napisala knjigu kojoj ćete se vraćati svaki put kada budete imali neki važan cilj. U njoj vas čeka 10 poglavlja u kojima se smenjuju uputstva, razvojni zadaci i pitanja. Svako poglavlje predstavlja jedan korak napred u ovladavanju veštinom postavljanja ciljeva.

Cena: 450 din + poštanski troškovi


Prodaja knjiga

Neke od mojih knjiga možete poručiti direktno odavde da vam stignu na kućnu adresu. Samo popunite formu ispod i čekirajte koje knjige želite.

Plaćanje se vrši po prijemu knjiga. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi naručivanja knjiga, molim vas da me kontaktirate.