Life coach obuka i sertifikati

Postani sertifikovani life coach (Ultrakoučing metod)

8 mesečna obuka za life coach-a

MOGUĆNOST NAKNADNE PRIJAVE od II radionice uz nadoknadu prvog!

Ostvari sve svoje potencijale i podeli ih sa drugima!

Obuku vode Olivera Ptica, tvorac ultrakoučing metoda i autor većeg broja knjiga samopomoći i Nataša Arsić, diplomac prve generacije obuke za ultrakoučing i sertifikovani predavač Škole ličnog razvoja "Gnezdo."

Da li želiš da postaneš life coach i pomažeš drugim ljudima da budu dobro sa sobom i uspešni u ličnom i poslovnom životu? Da konačno budeš dobro sa sobom i svoj život držiš u svojim rukama?  Postani sertifikovani life coach i nauči da pomogneš sebi i drugima.

Sertifikovani life coach

Kome je namenjena 8-mesečna obuka iz ultrakoučinga?

Ukoliko u pomaganju drugima prepoznaješ svoj životni poziv, postani SERTIFIKOVANI LIFE COACH – trener životnih veština po ULTRAKOUČING metodu.

Na 8-mesečnoj obuci ovladaćeš metodom ultrakoučinga zahvaljujući kojem ćeš postati VRHUNSKI LIFE COACH. Budući da priznajemo samo primenljiva znanja, pripremili smo za tebe obuku koja se sastoji iz kratkih teorijskih objašnjenja i mnogo sati pripreme za držanje realnih sesija.
Pored pomenute praktične nastave, u cenu obuke je uključeno i 8 štampanih priručnika (po jedan za svaki modul) i 3 knjige Olivere Ptice (autora metoda) u elektronskoj formi. Ovi materijali su dovoljno obimni da tokom obuke ne moraš hvatati beleške, već se možeš usredsrediti na ovladavanje potrebnim znanjima i veštinama koji će te učiniti ne samo vrhunskim majstorom življenja, već i profesionalcem sposobnim da ovom istom poduči i druge.
Pre svega, zato što ćeš onog trenutka kada kompletiraš obuku biti savršeno spreman/a za svoje prve klijente. Osim toga, tokom same obuke, polaznici će sa rukovodiocem obuke uraditi svoj individualni BIZNIS PLAN za koučing kao osnovnu ili dodatnu delatnost (sa kratkoročnim ciljem isplativosti završene obuke). Takođe će biti opremljeni osnovnim informacijama o preporučenim oblicima marketinga i njihovoj efikasnosti. Dobijanjem sertifikata, stećićeš pravo da budeš član ULTRAKOUČING ASOCIJACIJE a time i na ZNAČAJNE POPUSTE na sesije i radionice.
Uslov za dobijanje sertifikata je redovno pohađanje svih 8 modula (jedan proširen vikend mesečno). U periodima između dva modula, radićeš svoje razvojne zadatke i pripremati se za ispite. Ispiti počinju od aprila meseca, ima ih 5 i na njima ćeš uglavnom demonstrirati stečena znanja i koučing-tehnike na „klijentu.“ Takođe, uslov za dobijanje sertifikata je minimum 10 ličnih sesija (po studentskoj ceni), jer će tvoj klijent imati onoliko koristi od „leka“ koji mu daješ koliko si i ti sam imao/la.

Zašto je ultrakoučing više od koučinga?

PSIHOTERAPIJA je namenjena osobama koje žele da reše svoje probleme i postanu kvalitetnije osobe.
LIFE COACHING je namenjen osobama koji žele da ostvare svoje ciljeve.
ULTRAKOUČING je namenjen onima koje žele i jedno i drugo.
ULTRAKOUČING je metod koji predstavlja kombinaciju standardnih koučing-tehnika i tehnika mentalnog čišćenja, obogaćenih snažnim edukativnim fidbekovima koji će te učiniti pravim majstorom življenja.
Ako želite da saznate više orazlici između psihoterapije, lifecoacing-a i ultrakoučinga, posetite stranicu "Psihoterapija-lifecoaching-ultrakoučing".

MOGUĆNOST INDIVIDUALNE OBUKE (DIREKTNO ILI PREKO SKAJPA)!!!

Priznajemo samo primenljiva znanja. Živimo ono čemu druge učimo.

Slike sa dodele diploma prethodnih generacija

PROGRAM OBUKE

Jedan prošireni vikend mesečno od oktobra do maja. Petkom od 17.00h do 21.00h. Subotom i nedeljom od 11.00h do 18.00h.

1. radionica(12/14. oktobar 2018.)
KOUČING I MENTORSTVO; TEHNIKE ULTRAKOUČINGA; TEHNIKE OPŠTEG BLAGOSTANJA; RADIONICA „UMEĆE KOMUNIKACIJE”; PRVI KORACI; PROFESIONALNA ETIKA

2. radionica (16/18. novembar 2018.)
STANDARDNI KOUČING i AUTOKOUČING; RADIONICA „CILJEVI I ODLUKE“; TRAGANJE ZA SMISLOM; (NE)ODLUČNOST

3. radionica (14/16. decembar 2018.)
30-MINUTNA (AUTO)KOUČING-SESIJA; TEHNIKE MENTALNOG ČIŠĆENJA – UKLANJANJE UNUTRAŠNJIH PREPREKA; ŽIVI I PUSTI DRUGE DA ŽIVE – POŠTOVANJE GRANICA

4. radionica (25/27. januar 2019.)
(NE) KVALITETNA KOMUNIKACIJA: IZAZOV VOĐENJA I POVINOVANJA; POVINOVANJE ZAHTEVIMA KOUČA; ČIŠĆENJE GRIŽE SAVESTI; PREVAZILAŽENJE STIDA

5. radionica (22/24. februar 2019.)
TEHNIKE NLP-a; UKLANJANJE OGRANIČAVAJUĆIH UVERENJA; “PRIVEMENI LEK”; RADIONICA “UMEĆE BOGAĆENJA”; ČIŠĆENJE UNUTRAŠNJIH PREPREKA VEZANIH ZA NOVAC I BOGAĆENJE

6. radionica(15/17. mart 2019.)
POMAGAČKE PROFESIJE (PSIHOLOG - PSIHOTERAPEUT – PSIHIJATAR); STANDARDNI KOUČING VS. ULTRAKOUČING; JOŠ PONEŠTO O ULTRAKOUČINGU PRIMENA TEHNIKA KOGNITIVNE TERAPIJE U OTKLANJANJU ŠTETNIH PROGRAMA; RADIONICA „IZGRADI HARMONIČNU VEZU“;

7. radionica(19/21. april 2019.)
(AUTO) KOUČING-SESIJA SA POSLOVNIM CILJEM; POJEDINAČNA IZRADA BIZNIS-PLANA; PRIMENA TEHNIKA MENTALNOG ČIŠĆENJA NA POSLOVNOM CILJU; PREVAZIĐI LENJOST - RAZVIJ SAMODISCIPLINU; LIČNA ORGANIZACIJA; PREDSTAVLJANJE KOLAŽA; BIBLIOTERAPIJA - ULOGA KNJIGA U LIČNOM RAZVOJU I RADU SA LJUDIMA; JA - PROFESIONALAC

8. radionica (17/19. maj 2019.)
RAZVOJNA PSIHOLOGIJA; PORODIČNI ODNOSI; RADIONICA “MUDRO RODITELJSTVO”; ČIŠĆENJE TRAUMA; BUDI VRHUNSKI LAJF-KOUČ!

CENA: 120€ (dinarska protivvrednost) po radionici

POPUSTI ZA RANE PRIJAVE!

Iskustva korisnika

caret-down caret-up caret-left caret-right
Sandra

Za mene je ova škola kao jedan rudnik ideja, sjajnih ljudi, divnih i uvek nasmejanih predavača. Ako imaš priliku da budeš deo ovoga nemoj to da propustiš jer to životno iskustvo koje ti je serivrano na dlanu je neponovljivo.

Ovde se uči kako se prepustiti životu,kako doći brže do ostvarenja svojih želja, kako se izboriti sa nedaćama, kako postupati prema ljudima i prema sebi, kako biti bolji govornik, kako prevazići jaz u muško - ženskim odnosima, kako privući novac...

Roberto David life coach
Godinama sam tražio obuku za life koučing i tako sam na kraju i dospeo do Vas. Moram priznati da nisam očekivao toliku posvećenost i sada samo mogu pohvaliti učiteljicu i njen tim veoma stručnih i posvećenih ljudi. Dugo sam maštao o obuci i evo sada uskoro završavam ali ne običan koučing već dubinski koučing koji je nebrojeno puta bolji a moje znanje šire od običnog life kouča. Veliko hvala za sve a najviše hvala za nove putanje u umu za koje se nadam i želim redovno održavati prohodnima.

Iskoristite popust na rane prijave!

Dovoljno je da popunite formu ispod - odgovorićemo Vam u najkraćem roku!

Priznajemo samo primenljiva znanja.

Živimo ono čemu druge učimo.

PRIJAVE I DODATNE INFORMACIJE NA:

oliveraptica@gmail.com

Mobilni telefon (*da bi ste izbegli roaming pozovite putem Vibera/Whatsappa/Messingera):  063 529 788

Kažu da smo najbolji. Proverite nas.

U međuvremenu, pročitajte komentare naših klijenata i kolega.