MAJSTORSTVO KOMUNICIRANJA

MAJSTOR KOMUNIKACIJE

TRENING KOMUNIKACIJSKIH VEŠTINA

Da li ti se nekada desilo da tvoja priča, umesto da te poveže sa drugima, izazove u njima bes, ljutnju, odbojnost? Ili je možda u tvom životu prečesto onako kako drugi hoće? Ako želiš da staviš tačku na ovakve situacije, da povećaš svoj pozitivan uticaj na druge i zaštitiš se od negativnog uticaja zlonamernih ljudi, obuka MAJSTORSTVO KOMUNICIRANJA će verovatno biti tvoja najbolja investicija.

Majstorstvo komunikacije

Prolaženjem kroz petomesečni trening (5 meseci – jedan vikend mesečno) komunikacijskih veština, unapredićeš svoje odnose sa onima do kojih ti je najviše stalo… ali ćeš se i osposobiti da izađeš na kraj sa ljudima koje si do juče izbegavao/la.

Shvatićeš zašto se svađaš i kako uvek možeš da se pomiriš.  Saznaćeš u kojim situacijama je bolje biti brbljivac a u kojima je ćutanje zlato. Naučićeš da kažeš “ne” na način koji neće naljutiti drugu stranu. Otkrićeš kako da prevaziđeš bilo koju svađu. Konačno ćeš saznati šta da radiš kada naletiš na bahatu ili narcisoidnu osobu, na zastrašivača, ispitivača i ostale tipove ljudi posle kojih se čovek oseća kao isceđen limun. Shvatićeš razliku između opraštanja i pristajanja na nepravdu… ali ćeš naučiti i kako da dobiješ oproštaj. Povećaćeš svoju moć uticaja na druge. Postaćeš osoba sa kojom svako voli da provodi vreme. Naučićeš da budeš interesantan sagovornik. Ovladaćeš osnovnim pregovaračkim umećima. Otkrićeš kako da budeš samouveren govornik koji menja svet.

Najveći deo treninga čine testovi I vežbe. Trening komunikacijskih veština  može se pohađati kompletno ili svaki modul zasebno.

Ukoliko prođeš celu obuku, stičeš zvanje SERTIFIKOVANOG TRENERA KOMUNIKACIJE.

Majstorstvo komuniciranja - šta dobijam sa ovom obukom

Na treningu komunikacijskih veština naučićeš kako:

- da komuniciraš sa pozicija moćne osobe

- da prevaziđeš bilo koji sukob

- da staviš tačku na tuđe uplitanje u svoj život

- da izađeš na kraj sa teškim ljudima

- da mudrim pregovaranjem ostvariš svoj cilj

- da kažeš šta ti smeta bez ulaženja u konflikt…

- DA POSTANEŠ MAJSTOR KOMUNIKACIJE

 

UPOZORENJE: Tehnike kojima ćeš ovladati na obuci služe građenju zdravih i kvalitetnih odnosa. Ako nečiji cilj nije dobrobit svih strana već želi da manipuliše ljudima, ne samo da će dugoročno narušiti svoje odnose sa okruženjem, već će na podsvesnom nivou naškoditi i sebi.

 

Priznajemo samo primenljiva znanja.

Živimo ono čemu druge učimo.

 

PRIJAVE I DODATNE INFORMACIJE NA:

oliveraptica@gmail.com

Mob. 063 529 788

Kažu da smo najbolji. Proverite nas.

 


Pogledajte blog postove na temu "MAJSTORSTVO KOMUNICIRANJA" i krenite sa ličnim usavršavanjem odmah!