O OLIVERI

Olja Ptica

Olja Ptica

Olivera- Olja Ptica je trener ličnog razvoja sa više od 20 godina iskustva. Autorka je više romana i knjiga samopomoći u kojima nudi svojim čitaocima primenljiva znanja koja unapređuju njihov život i odnose sa okruženjem. Olja Ptica je osnivač Ultrakoučing asocijacije i član Evropskog saveta za koučing i mentorstvo (EMCC). Tvorac je metoda ultrakoučinga koji se od standardnog koučinga razlikuje po većoj efikasnosti kako u postizanju ciljeva tako i dubokih unutrašnjih transformacija. Za magazin „Ona“ piše rubriku “Pitajte Oliveru Pticu” u kojoj pomaže čitateljkama da lakše izađu na kraj sa svakodnevnim izazovima ličnog i profesionalnog života. Olja drži predavanja ne samo u svojoj školi ličnog razvoja već i u mnogim drugim obrazovnim ustanovama (Gimnazija “Stefan Nemanja”, Fakultet organizacionih nauka, BK univerzitet, Fakultet ekonomskih i političkih nauka, Umetnička škola Đuro Salaj, Škola za dame...) kao i na raznim manifestacija (Lady Fair, Festival zdravlja, Sajam kozmetike, Festival Love & Spirit...)

U želji da pomogne što većem broju ljudi da vode kvalitetniji i ispunjeniji život, osnovala je Školu ličnog razvoja “GNEZDO” u kojoj vas čekaju:

Već više od 20 godina Olja Ptica bavi se humanitarnim radom i daje besplatne sesije socijalno ugroženim osobama u teškim životnim situacijama.

/OliveraPtica
Olivera Ptica
oliveraptica@gmail.com
+381 (0)63 529 788