Vrhunski lajf kouč – Obuka za ultrakoučing

MAJSTOR ŽIVLJENJA

TRENING ŽIVOTNIH VEŠTINA

Da li želiš da postaneš pravi majstor življenja? Da konačno budeš dobro sa sobom? Da uspešno izlaziš na kraj sa svakim životnim izazovom? Da povećaš broj ostvarenih ciljeva, unaprediš svoj emotivni i finansijski život, odnose sa okruženjem? Da se oslobodiš negativnih programa koji ti podmeću nogu svaki put kad želiš da budeš srećan/na? Ako je odgovor “da”, pridruži nam se. Dođi i otkrij zašto je 8-mesečni trening životnih veština (obuka za ultrakoučing)  najveći ponos naše škole.

Postani majstor zivljenja - obuka za lajf kouca

Na ovoj obuci svako nađe ono što mu treba. Oni koji žele da naprave generalno spremanje svog života prođu kompletan trening. Oni koji žele da unaprede samo jedan aspekt svog života (karijera, emotivni život, odnosi sa drugima, roditeljstvo…) pohađaju radionicu koja se njime bavi. A onaj ko u pomaganju drugima prepozna svoj životni poziv ima priliku da polaganjem  praktičnih ispita postane  SERTIFIKOVANI TRENER  ŽIVOTNIH VEŠTINA  (sertifikovani lajf-kouč po metodu ULTRAKOUČINGA).                  .

Na ovom treningu te čeka malo teorije i mnogo praktičnih znanja i vežbi. Za ovih 8 meseci (8 meseci – jedan vikend mesečno) doživećeš jednu od najlepših i najvećih unutrašnjih transformacija. Postaćeš MAJSTOR ŽIVLJENJA!

ODABERITE JEDNU od 3 varijante edukacije:

1. VIKEND-RADIONICE na odabrane teme. Njihov CILJ je dovođenje u red jednog segmenta vašeg života - finansije, karijera, emotivni odnosi, roditeljstvo...)

2. Osmomesečni trening životnih veština. Njegov CILJ je generalno spremanje svakog segmenta vašeg života i ovladavanje veštinama zahvaljujući kojima ćete postati pravi MAJSTOR ŽIVLJENJA

3. Osmomesečna obuka iz ultrakoučinga. Njen CILJ je da  ovladate metodom zahvaljujući kojem ćete postati vrhunski SERTIFIKOVANI LIFE COACH (Metod ultrakoučinga)

Obuka za ultrakoučing - zašto je ultrakoučing više od koučinga

PSIHOTERAPIJA je namenjena osobama koje žele da reše svoje probleme i postignu značajne unutrašnje transformacije.
LIFE COACHING je namenjen osobama koji žele da ostvare svoje ciljeve.
ULTRAKOUČING je namenjen osobama koje žele i jedno i drugo.

ULTRAKOUČING je metod koji predstavlja kombinaciju standardnih koučing-tehnika i tehnika mentalnog čišćenja, obogaćenih snažnim edukativnim fidbekovima koji će vas učiniti pravim majstorom življenja.
Ako želite da saznate više orazlici između psihoterapije, lifecoacing-a i ultrakoučinga, posetite stranicu "Psihoterapija-lifecoaching-ultrakoučing".

CENA: 120 e (dinarska protivvrednost) po modulu

POPUSTI  ZA RANE PRIJAVE!

Priznajemo samo primenljiva znanja.

Živimo ono čemu druge učimo.

PRIJAVE I DODATNE INFORMACIJE NA:

oliveraptica@gmail.com

Mob. 063 529 788

Kažu da smo najbolji. Proverite nas.

U međuvremenu, pročitajte komentare naših klijenata i kolega.

Slike sa dodele diploma prethodnih generacija