Griža savesti i stid

GRIŽA SAVESTI I STID

Na ovoj radionici zavirićemo u svoju dušu i prepoznaćemo načine na koje se, opterećeni grižom savesti, (ne)svesno odričemo uspeha i srećnih trenutaka. Prepoznaćemo i načine na koje izbegavamo da se suočimo sa grižom savesti. Otkrićemo kako da samostalno sprovodimo tehniku čišćenja griže savesti koja donosi olakšanje više nego ijedna druga. Uvereni smo da ćete sa radionice otići mudriji, rasterećeniji i spremniji da prihvatimo sve blagoslove koje nam život šalje. Pored teme griže savesti bavićemo se stidom, njegovom genezom, načinima na koje se ispoljava. Radićemo i vežbe u parovima u kojima ćemo koristiti instrukcije za osvešćivanje i čišćenje stida.

Radionica se sastoji iz 3 vrste sadržaja: Mini-predavanja; Pitanja i odgovori; Individualne vežbe. Ovo znači da ćemo MALO TEORETISATI a MNOGO SE BAVITI KONKRETNIM PROBLEMIMA I CILJEVIMA svakog našeg učesnika. 

MESTO ODRŽAVANJA: Škola ličnog razvoja “Gnezdo”.

CENA JEDNODNEVNE RADIONICE: 50 eur / dinarska potivvrednost (Mogućnost popusta za prijave više od jednog učesnika!!!)

CENA DVODNEVNE RADIONICE: 100 eur / dinarska potivvrednost

REZERVACIJA putem mejla, SMS-a ili poruke na Fejsbuku smatraće se kompletnom samo ako je uz nju dostavljeno ime, prezime i kontakt-telefon.

MOGUĆNOST INDIVIDUALNE OBUKE (Direktno ili SKYPE iz bilo kog kraja sveta)!!!

ROK PRIJAVE: 48 sati pre početka radionice.

OTKAZIVANJE: U slučaju sprečenosti otkazati rezervaciju najmanje 48 sati ranije.

INFORMACIJE I PRIJAVE: