VIP konsultacije

 

VIP KONSULTACIJE su visokokvalitetne konsultacije sa koncentrisanom primenom alatki ultrakoučinga. One su kombinacija ultrakoučing-sesije  i savetovanja na datu temu, što znači da klijent ne samo što kroz NAJKVALITETNIJI OBLIK RAZGOVORA  brže dolazi do rešenja, već se oprema i specifičnim znanjima i veštinama za lakše snalaženje u svim sličnim budućim situacijama.

 

 

TRAJANJE konsultacija zavisi od dogovora sa klijentom, a najčešće je između 30 i 60 min. Obavljaju  se skajpom ili neposredno, ali i preko bilo kog drugog sredstva komunikacije ukoliko je to neophodno, u dogovorenim ali i vanrednim terminima.

TEMA konsultacija može biti bilo koja poslovna ili lična situacija.

TAJNOST VIP konsultacija se garantuje potpisanim ETIČKIM KODEKSOM  čiji se jedan primerak po potrebi daje klijentu.

CENA 60-min konsultacije: 70e do 300e

DODATNE INFORMACIJE MOŽETE DOBITI NA:

Life coach sertifikati

divider

Ako želiš da postaneš life coach i pomažeš drugim ljudima da budu dobro sa sobom i uspešni, da svoj život držiš u svojim rukama,  postani sertifikovani life coach i nauči da pomogneš sebi i drugima.

detaljnije

Želite više?

Ako želite da steknete znanja i veštine koje će vam pomoći da živite srećniji i kvalitetniji život, ako želite da dovedete svoj život u red i imate pozitivan uticaj na svoju okolinu...
Life coach obuka i sertifikati, obuka "Majstor življenja" ili radionica "Majstor življenja":

Ukoliko u pomaganju drugima prepoznajete svoj životni poziv, postanite SERTIFIKOVANI LIFE COACH – trener životnih veština po ULTRAKOUČING metodu.

detaljnije

Na ovom treningu te čeka malo teorije i mnogo praktičnih vežbi. Za ovih 8 meseci doživećeš jednu od najlepših i najvećih unutrašnjih transformacija. Postaćeš pravi MAJSTOR ŽIVLJENJA!

detaljnije

Program “MAJSTOR ŽIVLJENJA” sastoji se od 8 radionica koje obrađuju različite oblasti ličnog razvoja i POHAĐAJU SE SVAKA ZASEBNO, prema sopstvenim afinitetima.

detaljnije