VIP konsultacije

 

VIP KONSULTACIJE su visokokvalitetne konsultacije sa koncentrisanom primenom alatki ultrakoučinga. One su kombinacija ultrakoučing-sesije  i savetovanja na datu temu, što znači da klijent ne samo što kroz NAJKVALITETNIJI OBLIK RAZGOVORA  brže dolazi do rešenja, već se oprema i specifičnim znanjima i veštinama za lakše snalaženje u svim sličnim budućim situacijama.

 

 

TRAJANJE konsultacija zavisi od dogovora sa klijentom, a najčešće je između 30 i 60 min. Obavljaju  se skajpom ili neposredno, ali i preko bilo kog drugog sredstva komunikacije ukoliko je to neophodno, u dogovorenim ali i vanrednim terminima.

TEMA konsultacija može biti bilo koja poslovna ili lična situacija.

CENA standardnih VIP  konsultacija je 40e za svakih započetih 30min.

TAJNOST VIP konsultacija se garantuje potpisanim ETIČKIM KODEKSOM  čiji se jedan primerak po potrebi daje klijentu.

DODATNE INFORMACIJE MOŽETE DOBITI NA:

Life coach sertifikati

divider

Ako želiš da postaneš life coach i pomažeš drugim ljudima da budu dobro sa sobom i uspešni, da svoj život držiš u svojim rukama,  postani sertifikovani life coach i nauči da pomogneš sebi i drugima.

detaljnije

Želite više?

Ako želite da steknete znanja i veštine koje će vam pomoći da živite srećniji i kvalitetniji život, ako želite da dovedete svoj život u red i imate pozitivan uticaj na svoju okolinu...
Life coach obuka i sertifikati, obuka "Majstor življenja" ili radionica "Majstor življenja":

Ukoliko u pomaganju drugima prepoznajete svoj životni poziv, postanite SERTIFIKOVANI LIFE COACH – trener životnih veština po ULTRAKOUČING metodu.

detaljnije

Na ovom treningu te čeka malo teorije i mnogo praktičnih vežbi. Za ovih 8 meseci doživećeš jednu od najlepših i najvećih unutrašnjih transformacija. Postaćeš pravi MAJSTOR ŽIVLJENJA!

detaljnije

Program “MAJSTOR ŽIVLJENJA” sastoji se od 8 radionica koje obrađuju različite oblasti ličnog razvoja i POHAĐAJU SE SVAKA ZASEBNO, prema sopstvenim afinitetima.

detaljnije