Grupne sesije

Grupne sesije

GRUPNE SESIJE na temu "Moj odnos sa..." održavaju se svake druge srede u 18.30 i imaju za cilj unapređenje vaše komunikacije. Vaš zadatak je da razmislite sa kojom osobom u datom trenutku želite da popravite odnos i da dođete  u Školu ličnog razvoja "GNEZDO."  Pre toga obavezno se najavite mejlom na oliveraptica@gmail.com ili sms/om na 063 529 788 NAJKASNIJE DO PONEDELJKA u 12.00. Pre dolaska proverite da li ste dobili potvrdu rezervacije.

6-mesečna obuka “MAJSTOR KOMUNIKACIJE”

Za sve koji nemaju iskustvo učešća u grupnim sesijama, evo dodatnih informacija:

GRUPNE SESIJE traju 90 min i imaju ciljeve identične individualnim sesijama. Razlika je u tome što ova vrsta rada obezbeđuje učesniku više emotivne podrške i prilike za usavršavanje sopstvene komunikacije. Svi učesnici grupne sesije obavezni su da potpišu ETIČKI KODEKS (kodeks čuvanja tajne, međusobnog poštovanja i uvažavanja različitosti, pristupanja bez osude i etiketiranja i sl.) i da se istog pridržavaju.

U grupnoj sesiji učestvuje 2 do 7 osoba.

CENA: 2.500 din (za članove Ultrakoučing asocijacije 2.000 din)

INFORMACIJE I PRIJAVE NA:

Facebook

/OliveraPtica

Skype

Olivera Ptica

Viber/Whatsapp
+381 (0)63 529 788

Želite više?

Ako želite da steknete znanja i veštine koje će vam pomoći da živite srećniji i kvalitetniji život, ako želite da dovedete svoj život u red i imate pozitivan uticaj na svoju okolinu...
Life coach obuka i sertifikati, obuka "Majstor življenja" ili radionica "Majstor življenja":

Ukoliko u pomaganju drugima prepoznajete svoj životni poziv, postanite SERTIFIKOVANI LIFE COACH – trener životnih veština po ULTRAKOUČING metodu.

detaljnije

Na ovom treningu te čeka malo teorije i mnogo praktičnih vežbi. Za ovih 8 meseci doživećeš jednu od najlepših i najvećih unutrašnjih transformacija. Postaćeš pravi MAJSTOR ŽIVLJENJA!

detaljnije

Program “MAJSTOR ŽIVLJENJA” sastoji se od 8 radionica koje obrađuju različite oblasti ličnog razvoja i POHAĐAJU SE SVAKA ZASEBNO, prema sopstvenim afinitetima.

detaljnije