GRUPNE SESIJE – od 17.02.2014.

Grupne sesije imaju ciljeve identične individualnim (pogledati opšte informacije o sesijama). Razlika je u tome što je u njima klijent u interakciji ne samo sa trenerom već i sa članovima grupe. Ova vrsta rada obezbeđuje klijentu više podrške i prilike za usavršavanje sopstvene komunikacije.

Grupne sesije

Grupne sesije

Svi učesnici grupnih sesija obavezni su da potpišu ETIČKI KODEKS koji njihovo ponašanje stavlja u etičke okvire (kodeks čuvanja tajne, međusobnog poštovanja i uvažavanja različitosti, pristupanja bez etiketiranja i osude itd. ) i da se istog pridržavaju. U protivnom, trener ima pravo da ih privremeno ili trajno udalji iz grupe.

Grupa ima 2 do 5 učesnika osim ako se, uz saglasnost učesnika, drugačije ne dogovori. Neophodan preduslov priključivanja grupi je UVODNI INTERVJU i najčešće 2-3 INDIVIDUALNE SESIJE. Ukoliko trener proceni da je to za dobrobit klijenta, može mu predložiti i paralelno držanje individualnih i grupnih sesija ili pak samo individualne.

Grupne sesije se rade na DVE TEME:

  1. EMOTIVNI ODNOSI (emotivni i bračni partneri, porodica, prijatelji…) održavaju se ponedeljkom od 18.15 do 20.00.
  2. NOVAC I KARIJERA (problemi i ciljevi vezani za proces obrazovanja, radno mesto, odnos sa kolegama i klijentima; rad na temu novca…)

TRAJANJE I STRUKTURA GRUPNE SESIJE

U cilju postizanja optimalnih rezultata, rad grupe traje 1čas 45min. Prvih 15min rade se dijade (rad u parovima) u kojima klijenti razmenjuju informacije o značajnim dešavanjima između dve sesije. Potom počinje GRUPNA SESIJA koja traje 1čas 30min. U cilju poštovanja svog i tuđeg vremena sesije uvek počinju i završavaju se na vreme.

CENA: 2500din. Uvodni intervju je besplatan.

MESTO ODRŽAVANJA: Škola ličnog razvoja Olivere Ptice, Požeška 19 (bela vrata u prizemlju, desno od auto-pranja).

REZERVACIJE I INFORMACIJE: oliveraptica.rs, oliveraptica@gmail.com, mob. 063 529 788.

OTKAZIVANJE: U slučaju sprečenosti, neophodno je otkazati svoje učešće najmanje 48 sati ranije.