Knjige Olivere – Olje Ptice

Već dugo sam „u ljubavi sa pisanom rečju“ - kao novinar, tekstopisac, kolumnista, autor ljubavnih priča, književni prevodilac i konačno – kao pisac. Desetak godina sam putovala po svetu, a potom jos dvadesetak - kroz unutrasnjost ljudskog uma i duse. Rezultat ovog putovanja su 4 romana i 4 priručnika ličnog razvoja. Nadam se da moja putovanja nisu bila uzalud.

Spisak knjiga Olivere Ptice


Olivera Ptica knjige - Dnevnik Jedne Majke

Dnevnik Jedne Majke

Autobiografsko delo nastalo iz istoimenog feljtona, u kojem govorim o trudnoći, porođaju i prvim mesecima materinstva. Ovaj intimni dnevnik predstavlja ohrabrujuće podsećanje svim budućim majkama na nagrade koje ih čekaju na kraju puta.


Olivera Ptica knjige - Dok Ne Bude Kasno

Dok Ne Bude Kasno

Poučna priča o Mariji Andrić, devojci za primer, koja upada u klopku Bokija Zeca, čoveka mračne prošlosti, opčinjena njegovim »viteškim delima« i praznim obećanjima. Ovaj roman je poruka nade sa mnoštvom putokaza za sve one koje još uvek lutaju u lavirintu bračnog nasilja.


Olivera Ptica knjige - Ljubavni Podvizi Radinke Ilic

Ljubavni Podvizi Radinke Ilić

Delo koje se jednako može smatrati ozbiljnim psihološkim romanom, kao i duhovitim »priručnikom za sponzoruše«. Dirljiva »dramedija« o traganju za ljubavlju i strahu od bliskosti.


Olivera Ptica knjige - Tajna Verhutskih Vitezova

Tajna Verhutskih Vitezova

uzbudljiv triler nastao kao posledica moje višemesečne elektronske razmene i skupljanja dokumenata, satelitskih snimaka i poverljivih ispovesti sa visokim oficirom obaveštajne službe koji se krije pod pseudonimom Mel Gudman.


Olivera Ptica knjige - Svet Voli Pobednike (i nema vremena za gubitnike)

Svet Voli Pobednike (i nema vremena za gubitnike)

Predstavlja mapu i vodič za životna putovanja. U njemu vas čeka iskrena podrška na vašem putu do Zemlje pobednika. Knjiga je korisna za iskusne tragaoce na putu ličnog razvoja, a delotvoran je vodič za one koji ovim putem tek polaze. I jedne i druge može dovesti na željeno odredište!

Cena: 500 din + poštanski troškovi


Olivera Ptica knjige - Recite STOP gojaznosti

Recite STOP gojaznosti

Knjiga „Recite STOP gojaznosti“ je jedinstveno i vrlo korisno štivo u kojem svoja znanja i iskustva ujedinjuju jedan nutricionista i jedan lajf kouč, kako bi konačno razbile zablude o brzim dijetama drugim „šarenim lažama“ i dale nam moćno oružje za zdravo i trajno razračunavanje sa viškom kilograma. Pored mnoštva delotvornih i lako primenjivih saveta, u ovoj knjizi nas čeka i čitav niz dirljivih i nadasve iskrenih ispovesti „biših debeljuca“, danas vitkih, zdravih i samosvesnih osoba kojima je „Studio Astaloš“ zauvek promenio život.


Olivera Ptica knjige - Pronadji svog andjela cuvara (prirucnik za srecniji zivot)

Pronađi svog anđela čuvara (priručnik za srećniji život)

Šta je istinska sreća i kako je dostići? Ova blagotvorna knjiga predstavlja više nego uverljiv dokaz da je onima koji teže celovitom ličnom razvoju neophodna pomoć i psihologije i duhovnosti. Kroz otvoren, prisan i dinamičan dijalog sa svojim skrivenim anđelom čuvarem, Olivera Ptica nam otkriva mnoge važne tajne o dostizanju fizičkog, psihičkog i duhovnog blagostanja i unutrašnje ravnoteže. Ovog puta saznajemo kako da iscelimo telo i dušu, kako da izađemo na kraj sa obmanama sopstvenog uma, kako da se snalazimo među „vukovima“ a da to i sami ne postanemo, kako da kroz praštanje sebi i drugima dosegnemo apsolutnu slobodu.


Olivera Ptica knjige - Ostvari svoj cilj

Ostvari svoj cilj

Odlučna da napiše najprimenljivije delo primenjene psihologije, Olivera je napisala knjigu kojoj ćete se vraćati svaki put kada budete imali neki važan cilj. U njoj vas čeka 10 poglavlja u kojima se smenjuju uputstva, razvojni zadaci i pitanja. Svako poglavlje predstavlja jedan korak napred u ovladavanju veštinom postavljanja ciljeva.

Želite više?

Ako želite da steknete znanja i veštine koje će vam pomoći da živite srećniji i kvalitetniji život, ako želite da dovedete svoj život u red i imate pozitivan uticaj na svoju okolinu...