Postani sertifikovani life coach… i mnogo više od toga!

DA LI U POMAGANJU DRUGIMA PREPOZNAJEŠ SVOJ ŽIVOTNI POZIV?

Prođi NAJAKTIVNIJU ONLINE life coach obuku... i mnogo više od toga.
Nauči Ultracoaching metod - METOD BRZE PROMENE!

Ultracoaching je METOD BRZE PROMENE (MBP) jer poseduje moćne tehnike za brzo i efikasno uklanjanje dubokih unutrašnjih prepreka pred kojima je standardni coaching često nemoćan.

POZOVITE NAS ILI NAM PIŠITE!!!

Skype
olivera ptica
Natasa Arsic
Viber/Whatsapp
Olivera Ptica:
+34 644 50 67 62
Nataša Đorđević:
+381 69 707 345
Viber/Whatsapp
Olivera Ptica: +34 644 50 67 62 Nataša Đorđević: +381 69 707 345
Postani ultracoach - trener životnih veština!

Zašto je ULTRAKOUČING metod BRZE PROMENE

Zato što se bazira na FORMULI "3 u 1"

LIFE COACHING

PSIHOTERAPIJA

EDUKACIJA

Kada imamo cilj koji želimo da ostvarimo i osobinu koju želimo da razvijemo, idemo na LIFE COACHING.

Kada imamo neki ozbiljniji životni problem koji želimo da rešimo i da pri tom i sami postanemo kvalitetnije osobe, pomoći će nam PSIHOTERAPIJA.

Kada želimo da naučimo tehnike i veštine koje će nam pomoći da se lakše snađemo u izazovnim životnim situacijama, pohađamo raznovrsne EDUKACIJE.

Kada želimo da postignemo SVA TRI, uzimamo sesije ultracoachinga.


Da li želiš da postaneš life coach i pomažeš drugim ljudima da budu uspešni u ličnom i poslovnom životu? Da konačno budeš dobro sa sobom i svoj život držiš u svojim rukama? Postani sertifikovani ultracoach. Nauči da POMOGNEŠ SEBI I DRUGIMA koristeći METOD BRZIH PROMENA.

INDIVIDUALNA ONLINE OBUKA

NAJVEĆA PREDNOST INDIVIDUALNE ONLINE OBUKE je što je potpuno prilagođena vremenu, potrebama i stepenu znanja svakog pojedinačnog polaznika. Vreme završavanja obuke je takođe fleksibilno.

DVE VARIJANTE INDIVIDUALNE OBUKE:

1. ACTIVE – cela obuka se prelazi sa individualnim predavačem. Jedan modul traje oko 11 sati aktivnog treninga raspoređenih najčešće u dva dana.
Cena: 250e (kurs 1e = 120din)
2. SEMIACTIVE – Dobija se edukativni materijal – priručnik, formulari, radni listovi i video lekcije. Plus 120 minutne konsultacije za svaki modul sa individualnim predavačem.
Cena:150e.

Ukoliko polaznik želi da dobije SERTIFIKAT profesionalnog life coach-a po ultracoaching metodu, u oba slučaja treba da ispuni i dodatne uslove, a to su:
– 15 ličnih sesija (Cena jedne sesije od 90min je 30e)
– odradjene sve vežbe i razvojni zadaci
– polozeni ispiti (Cena sva 3 ispita je 100e)

Ukoliko u pomaganju drugima prepoznaješ svoj životni poziv, postani SERTIFIKOVANI LIFE COACH – trener životnih veština po ULTRACOACHING metodu.
Na 8-mesečnom treningu ovladaćeš metodom ultracoachinga zahvaljujući kojem ćeš postati VRHUNSKI LIFE COACH. Budući da priznajemo samo primenljiva znanja, pripremili smo za tebe trening koja se sastoji iz kratkih teorijskih objašnjenja i mnogo sati pripreme za držanje realnih sesija.
Jedan modul obuke traje 18 sati rasporedjenih u 3 dana mesecno (jedan produzeni vikend mesecno). Pored pomenute praktične nastave, u cenu obuke je uključeno i 8 štampanih priručnika (po jedan za svaki modul) i 3 knjige Olivere Ptice (autora metoda) u elektronskoj formi i detaljan video materijal za svaki modul. Ovi materijali su dovoljno obimni da tokom obuke ne moraš hvatati beleške, već se možeš usredsrediti na ovladavanje potrebnim znanjima i veštinama koji će te učiniti ne samo vrhunskim majstorom življenja, već i profesionalcem sposobnim da ovom istom poduči i druge. Takodje, uvek se mozes podsetiti svega sto si ucio.
Uslov za dobijanje sertifikata je redovno pohađanje svih 8 modula (jedan proširen vikend mesečno). U periodima između dva modula, radićeš svoje razvojne zadatke i pripremati se za ispite. Ispiti počinju od aprila meseca, ima ih 5 i na njima ćeš uglavnom demonstrirati stečena znanja i koučing-tehnike na „klijentu.“ Takođe, uslov za dobijanje sertifikata je minimum 10 ličnih sesija, jer će tvoj klijent imati onoliko koristi od „leka“ koji mu daješ koliko si i ti sam imao/la.

Ukoliko polaznik ne želi da postane life coach već obuku pohađa sa ciljem primene u sopstvenom ličnom i profesionalnom životu, onda ne mora ispunjavati navedene uslove. Na kraju obuke dobiće sertifikat o završenoj osmomesečnoj obuci MAJSTOR ŽIVLJENJA.
PSIHOTERAPIJA je namenjena osobama koje žele da reše svoje probleme i postanu kvalitetnije osobe. LIFE COACHING je namenjen osobama koji žele da ostvare svoje ciljeve. ULTRACOACHING je namenjen onima koje žele i jedno i drugo. ULTRAKOUČING je metod koji predstavlja kombinaciju standardnih koučing-tehnika i tehnika mentalnog čišćenja, obogaćenih snažnim edukativnim fidbekovima koji će te učiniti pravim majstorom življenja. Primenom ultracoaching metoda, rezultati sesija su brže vidljivi od rezultata sesija standardnog koučinga. Obuka, kao i sesije, mogu se primenjivati i online.
Svake godine održava se nadoknada prvog modula tako da je moguće upisati kurs za lifecoacheve naknadno. Ove godine nadoknada prvog modula održaće se 10/11/12. 12. 2021. tako da je upis moguć do 31.12.2021. POSTOJI MOGUĆNOST UKLJUČIVANJA U OBUKU TOKOM CELE ŠKOLSKE GODINE
Za studente psihologije odredili smo veliki popust! Cena jednog modula obuke za studente je 80eur. Cena 90min sesije je 25eur , a svih ispita zajedno 50eur.

ZAŠTO NAM MOŽETE VEROVATI?

PROGRAM 14. mesečne OBUKE za LIFE COACHING

ULTRACOACHING METOD – METOD BRZE PROMENE!

ONLINE OBUKA ZA ULTRACOACHING (metod brzih promena) sastoji se iz dva nivoa (svaki se može pohađati za sebe, ili svi zajedno).
Dole navedeni nivoi obuke mogu se završiti za jednu ili dve školske godine, zavisno od vaših ambicija...

1. – SERTIFIKOVANI TRENER ŽIVOTNIH VEŠTINA.
Tehnike mentalnog čišćenja. Obuka traje 8 meseci. Sa završenim ovim nivoom dobijate zvanje "SERTIFIKOVANI TRENER ŽIVOTNIH VEŠTINA - LIFECOACH"

2. - SERTIFIKOVANI TRENER KOMUNIKACIJSKIH VEŠTINA.
Obuka traje 6 meseci. Sa završenim ovim nivoom dobijate zvanje "SERTIFIKOVANI TRENER KOMUNIKACIJSKIH VEŠTINA". Pogledajte detaljnije obuku "Trening komunikacijskih veština"

PROGRAM 8-mesečnog TRENINGA za LIFE COACHEVE

ULTRAKOUČING METOD

divider

Obuka (online) se održava jedan produženi vikend mesečno po modulu (Petak od 17-21h, subota i nedelja od 11-18h. Ukupno 18 sati po modulu)

1. MODUL - COACHING – OSNOVNE TAJNE ZANATA
(5/6/7.11.2021.)
KOUČING I MENTORSTVO; ULTRACOACHING TEHNIKE; TEHNIKE OPŠTEG BLAGOSTANJA; RADIONICA „UMEĆE KOMUNIKACIJE”; PRVI KORACI; PROFESIONALNA ETIKA

2. MODUL – STANDARDNI COACHING -CILJEVI I ODLUKE
(3/4/5.12.2021.)
STANDARDNI KOUČING i AUTOKOUČING; RADIONICA „CILJEVI I ODLUKE“ U LIČNOM I PROFESIONALNOM ŽIVOTU; VELIKI I MALI CILJEVI. TRAGANJE ZA SMISLOM; (NE)ODLUČNOST

3. MODUL – BUSINESS COACHING (POSLOVNI KOUČING). SAM SVOJ COACH
(28/29/30.01.2022.)
30-MINUTNA (AUTO)KOUČING-SESIJA. INDIVIDUALNI POSLOVNI KOUČING. RAD U FIRMAMA I ORGANIZACIJAMA. LIČNA I POSLOVNA ORGANIZACIJA. PREVAZIĐI LENJOST, RAZVIJ SAMODISCIPLINU. BIBLIOTERAPIJA - ULOGA KNJIGA U LIČNOM RAZVOJU I RADU SA LJUDIMA; JA - PROFESIONALAC

4. MODUL – TEHNIKE MENTALNOG ČIŠĆENJA
(11/12/13.02.2022)
TEHNIKE MENTALNOG ČIŠĆENJA – UKLANJANJE UNUTRAŠNJIH PREPREKA; ŽIVI I PUSTI DRUGE DA ŽIVE – POŠTOVANJE GRANICA

5. MODUL - GRIŽA SAVESTI I STID
(4/5/6.03.2022.)
(NE) KVALITETNA KOMUNIKACIJA: IZAZOV VOĐENJA I POVINOVANJA; POVINOVANJE ZAHTEVIMA KOUČA; ČIŠĆENJE GRIŽE SAVESTI; PREVAZILAŽENJE STIDA

6. MODUL - NOVAC
(1/2/3.04.2022.)
TEHNIKE NLP-a; UKLANJANJE OGRANIČAVAJUĆIH UVERENJA; “PRIVEMENI LEK”; RADIONICA “UMEĆE BOGAĆENJA”; ČIŠĆENJE UNUTRAŠNJIH PREPREKA VEZANIH ZA NOVAC I BOGAĆENJE

7. MODUL – LJUBAV
(6/7/8.05.2022.)
POMAGAČKE PROFESIJE (PSIHOLOG - PSIHOTERAPEUT – PSIHIJATAR); STANDARDNI KOUČING VS. ULTRAKOUČING; JOŠ PONEŠTO O ULTRAKOUČINGU PRIMENA TEHNIKA KOGNITIVNE TERAPIJE U OTKLANJANJU ŠTETNIH PROGRAMA; RADIONICA „IZGRADI HARMONIČNU VEZU“;

8. MODUL – MUDRO RODITELJSTVO
(3/4/5.06.2022.)
RAZVOJNA PSIHOLOGIJA; PORODIČNI ODNOSI; RADIONICA “MUDRO RODITELJSTVO”; ČIŠĆENJE TRAUMA

Obuka se sastoji od sledećih modula: COACHING – OSNOVNE TAJNE ZANATA, STANDARDNI COACHING -CILJEVI I ODLUKE, BUSINESS COACHING (POSLOVNI KOUČING)- SAM SVOJ COACH, TEHNIKE MENTALNOG ČIŠĆENJA, GRIŽA SAVESTI I STID, NOVAC, LJUBAV i MUDRO RODITELJSTVO.

preuzmi program obuke

POSTANI SERTIFIKOVANI ULTRACOACH

ULTRACOACHING METOD– METOD BRZE PROMENE!

Preuzmi odgovornost za svoj život! Nauči da pomogneš sebi i drugima!

Prijave  i pitanja vezane za ONLINE OBUKU ZA LIFE COACH-a možete slati na dole navedene email adrese, telefone ili putem kontakt forme

MOGUĆNOST NAKNADNOG UPISA DO 01.12.2021.

VELIKI POPUST ZA STUDENTE PSIHOLOGIJE!

Skype
olivera ptica Natasa Arsic
Viber/Whatsapp
Olivera Ptica: +34 644 50 67 62 +381 63 529 788 Nataša Đorđević: +381 69 707 345

Kontakt forma

Priznajemo samo primenljiva znanja.

Živimo ono čemu druge učimo.

ZAŠTO BAŠ MI?

Zato što smo stručni i fokusirani. Zato što smo upućeni u najveće tajne mudrog življenja i uspešne komunikacije . Zato što ćemo ti na bezbroj načina pokazati koliko si nam važan/na.

ZAŠTO NAM MOŽETE VEROVATI?

Zato što su nam glave pune znanja a srca puna ljubavi. Zato što živimo ono čemu druge učimo!

Slike sa dodele diploma prethodnih generacija

Komentari polaznika

Pogledajte sve komentare

Kažu da smo najbolji. Proverite nas.