Postani sertifikovani life coach… i mnogo više od toga!

DA LI U POMAGANJU DRUGIMA PREPOZNAJEŠ SVOJ ŽIVOTNI POZIV?

Prođi NAJAKTIVNIJU ONLINE life coach obuku… i mnogo više od toga.
Nauči Ultracoaching metod – METOD BRZE PROMENE!

Ultracoaching je METOD BRZE PROMENE  jer poseduje moćne tehnike za brzo i efikasno uklanjanje dubokih unutrašnjih prepreka pred kojima je standardni coaching često nemoćan.

Prijavi se i dobićeš lekciju sa obuke!

Kako se METODOM BRZE PROMENE postižu brze i trajne promene

Korišćenjem 3 elementa koja zajedno čine savršeno skladnu celinu. To su:

Standardni life coaching

Tehnike standardnog life coaching-a koji se bavi promenom spoljašnjih uslova, ciljevima i strategijama za njihovo ostvarenje

Psihoterapeutske tehnike

Psihoterapeutske tehnike su tehnike mentalnog čišćenja i rešavanja dubljih unutrašnjih prepreka

Personalizovana edukacija

Personalizovana edukacija zahvaljujući kojoj se klijent osposobljava da u budućnosti mnoge svoje probleme sam rešava, bez stručne pomoći

Prednosti ultracoaching metoda – Metoda brze promene

Brže postizanje ciljeva nije jedina prednost vašeg rada sa budućim (mnogobrojnim :)) klijentima. Ultracoaching tehnike će popraviti klijentov odnos sa samim sobom i sa svojim okruženjem. Pomoćiće mu da živi kvalitetniji život i po vašoj i po njegovoj vlastitoj proceni (što je daleko važnije).
Dakle, do ovog momenta ste saznali da ćemo vas opremiti tehnikama koje će donositi brže rezultate. Tehnikama koje će vaš rad činiti profesionalnijim, dubljim, efikasnijim od standardnog life coaching-a…

Ovu razliku vrlo brzo će primetiti svaki klijent koji je pre rada sa vama uzimao sesije standardnog life coachinga. I biće veoma zadovoljan!

ZA SVA PITANJA I PRIJAVE ZA OBUKU I SESIJE, PIŠITE NA: oliveraptica@gmail.com

INDIVIDUALNA OBUKA

Najveća prednost individualne obuke je što je potpuno prilagođena vremenu, potrebama i stepenu znanja svakog pojedinačnog polaznika. Vreme završavanja obuke je takođe fleksibilno. Ono zavisi od samog polaznika, od njegovog vremena, novca i želje da što pre dođe do sertifikata.
Individualna obuka ima DVE VARIJANTE:
1. 1 na 1 – cela obuka se prelazi sa individualnim predavačem. Jedan modul traje oko 11 sati aktivnog treninga raspoređenih najčešće u dva dana.
2. Standard – Dobija se edukativni materijal – priručnik, formulari, radni listovi i video lekcije. Plus 120 minutne konsultacije za svaki modul sa instruktorom individualne obuke.

trening komunikacije
LJUDI VOLE SEBI SLIČNE

GRUPNA OBUKA

Ova obuka se obavlja isključivo online. Koristimo skype ili zoom, o čemu će polaznici biti blagovremeno obavešteni. Broj modula odgovara broju meseci obuke, jer se pohađa 1 modul mesečno.
Obuka (online) se održava jedan produženi vikend mesečno po modulu (Petak od 17-21h, subota i nedelja od 11-18h. Ukupno 18 sati po modulu).

Za sva pitanja i prijavu na obuku, ispuni formular ispod

8-mesečna obuka

Budući da je moto naše škole „Priznajemo samo primenljiva znanja“, pripremili smo za vas trening koja se sastoji iz kratkih teorijskih objašnjenja i mnogo sati pripreme za držanje realnih sesija. Aktivno ćete učestvovati u vežbama, grupnim i individualnim sesijama, diskusijama, segmentima „Pitanja i odgovori“… Pored pomenute praktične nastave, u cenu obuke uključeni su i priručnici, za svaki modul po jedan, 3 knjige Olivere Ptice (autorke metoda), mnoštvo dodatnog materijala (sve ovo u elektronskoj formi) i kompletan video snimak cele obuke.
Za one koji žele da prođu obuku životnih veština po ultracoaching metodu i postanu sertifikovani terapeuti brze promene, obuka se sastoji od 8 modula. Napomena: Polaznici koji su završili prethodu obuku plaćaju prvi modul druge obuke 50% od cene. Za one koji žele da prođu obe ove obuke i dobiju sertifikat o završenoj dvogodišnjoj obuci za ultracoaching metod – METOD BRZE PROMENE, i postanu sertifikovani treneri životnih i komunikacijskih veština po ultracoaching metodu – METODU BRZE PROMENE, obuka traje 15 modula. NAPOMENA: Za polaznike grupne obuke, jedan modul znači jedan mesec. Za polaznike individualne obuke, ritam obuke zavisi od dogovora sa instruktorom individualne obuke.
Pomenute obuke vode:
Olivera Ptica, tvorac ultracoaching metoda – METODA BRZE PROMENE i autor većeg broja knjiga primenjene psihologije
Nataša Đorđević, rukovodilac obuke, terapeut brze promene i trener komunikacije. Instruktor individualne obuke.
Ivana Marinović, predavač, terapeut brze promene i trener komunikacije.
U cenu obuke uključeni su i priručnici, za svaki modul po jedan, 3 knjige Olivere Ptice (autorke metoda), mnoštvo dodatnog materijala (sve ovo u elektronskoj formi) i kompletan video snimak cele obuke.
Ovo će vam omogućiti da se, umesto da hvatate beleške, opustite i koncentrišete na usvajanje potrebnih znanja i veština koji će vas učiniti pravim profesionalcima. Osim toga, nakon obuke uvek ćete moći da se vratite na materijale i podsetite se svega što ste učili.
Da rezimiramo… tajna brze promene krije se u FORMULI „3 u 1“
ULTRACOACHING = LIFE COACHING + PSIHOTERAPIJA + EDUKACIJA
Kada imamo cilj koji želimo da ostvarimo i osobinu koju želimo da razvijemo, idemo na LIFE COACHING. Ali kada life coaching naiđe na neku dublju prepreku u umu, napredak klijenta se uspori ili u potpunosti zakoči. Nju možemo ukloniti samo psihoterapijskim tehnikama. Da zaključimo: Life coaching je olovka kojom crtamo željeni scenario svog života.
Kada imamo neki životni problem, neželjenu osobinu ili bilo koji drugi bolan, negativan sadržaj u svom umu, pravo rešenje je PSIHOTERAPIJA. Ali ona se ne bavi ciljevima i strategijama, bar ne na način na koji to čini life coaching. Da zaključimo: Psihoterapija je gumica kojom brišemo unutrašnje prepreke za ostvarenje željenog životnog scenarija.
Kada želimo da ovladamo određenim znanjima i veštinama koje će nam pomoći da kvalitetnije živimo, stoji nam na raspolaganju EDUKACIJA. Ali ona je ista za sve učesnike i često ostavi polaznike bez mnogih odgovora na njihovu trenutnu životnu situaciju. Osim toga, prečesto tajna našeg napretka više je u onome od čega treba da se odučimo nego u onome što treba da naučimo. Zato bismo mogli reći: Edukacija je mapa koja nam ovaj put čini lakšim.
Kada spojimo ova „3 u 1“ dobijamo ultracoaching, METOD BRZE PROMENE.
Formula „3 u 1“ je zapravo ono što je potrebno svakoj osobi jer svaka druga pomenuta opcija samo delimično zadovoljava potrebu svakog čoveka da unapređuje sebe i svoj život.
Ako vas nešto boli, da li biste voleli da to traje što duže, ili biste da bol što pre prestane?
Ako imate neki problem, da li biste da ga što pre rešite, ili da vas on muči što više?
Ako imate neki san, da li biste da ga što pre ostvarite ili biste da što više „uživate“ u fazi frustracije?
Ako ste osoba koja donosi zdrave odluke, onda je ultracoaching vaš savršen saveznik na stazi života.
Čarobni štapić kojim će se preko noći sve rešiti ne postoji. Ali postoji ULTRACOACHING.

Koji su uslovi za dobijanje zvanja SERTIFIKOVANOG ULTRACOACHING TERAPEUTA?


Ukoliko polaznik grupne ili individualne obuke želi da dobije SERTIFIKAT PROFESIONALNOG ultracoaching-terapeuta, treba da ispuni sledeće uslove:
– redovno pohađanje svih modula
– 10 ličnih sesija (po studentskoj ceni)
– da odradi i najmanje 48 sati pre ispita dostavi sve razvojne zadatke
– polozeni ispiti (3) koji su uglavnom demonstracija praktične primene naučenog

Koji su uslovi za dobijanje zvanja SERTIFIKOVANOG TRENERA KOMUNIKACIJE?


– redovno pohađanje svih modula
– 5 ličnih sesija (po studentskoj ceni)

Koji su uslovi za dobijanje SERTIFIKATA o završenoj DVOGODIŠNJOJ OBUCI iz ultracoachinga – METODA BRZE PROMENE?


Oni koji žele da dobiju sertifikat o završenoj dvogodišnjoj obuci (15 modula) za ultracoaching metod – METOD BRZE PROMENE i postanu sertifikovani treneri životnih i komunikacijskih veština po ultracoaching metodu – METODU BRZE PROMENE, treba da prilože kao dokaz sertifikate o dve završene obuke od kojih se ova sastoji.

15-mesečna obuka

Postoje 2 vrste obuke/treninga koje se mogu pohađati zasebno ili spojiti u jednu jedinstvenu:
– 8-mesečni trening životnih veština (detaljnije>>>)
– 7-mesečni trening komunikacijskih veština (detaljnije>>>)
Ove dve obuke mogu se spojiti u 15-mesečnu obuku životnih i komunikacijskih veština (po ULTRACOACHING metodu, metodu BRZE PROMENE).
Oni koji žele da dobiju sertifikat o završenoj dvogodišnjoj obuci za ultracoaching metod i postanu SERTIFIKOVANI TRENERI ŽIVOTNIH I KOMUNIKACIJSKIH VEŠTINA po ultracoaching metodu – metodu brze promene,treba da prilože kao dokaz sertifikate o dve završene obuke od kojih se ova sastoji.

Predavači

Olivera Ptica
Nataša Đorđević

Komentari polaznika

Pogledajte sve komentare
caret-down caret-up caret-left caret-right
Sandra

Za mene je ova škola kao jedan rudnik ideja, sjajnih ljudi, divnih i uvek nasmejanih predavača. Ako imaš priliku da budeš deo ovoga nemoj to da propustiš jer to životno iskustvo koje ti je serivrano na dlanu je neponovljivo.

Ovde se uči kako se prepustiti životu,kako doći brže do ostvarenja svojih želja, kako se izboriti sa nedaćama, kako postupati prema ljudima i prema sebi, kako biti bolji govornik, kako prevazići jaz u muško – ženskim odnosima, kako privući novac…

Roberto David life coach
Godinama sam tražio obuku za life koučing i tako sam na kraju i dospeo do Vas. Moram priznati da nisam očekivao toliku posvećenost i sada samo mogu pohvaliti učiteljicu i njen tim veoma stručnih i posvećenih ljudi. Dugo sam maštao o obuci i evo sada uskoro završavam ali ne običan koučing već dubinski koučing koji je nebrojeno puta bolji a moje znanje šire od običnog life kouča. Veliko hvala za sve a najviše hvala za nove putanje u umu za koje se nadam i želim redovno održavati prohodnima.

Kažu da smo najbolji. Proverite nas.

Slike sa dodele diploma prethodnih generacija

Za sva pitanja i prijave, pišite na: oliveraptica@gmail.com

ZAŠTO NAM MOŽETE VEROVATI?

Priznajemo samo primenljiva znanja.

Živimo ono čemu druge učimo.

ZAŠTO BAŠ MI?

Zato što smo stručni i fokusirani. Zato što smo upućeni u najveće tajne mudrog življenja i uspešne komunikacije . Zato što ćemo ti na bezbroj načina pokazati koliko si nam važan/na.

ZAŠTO NAM MOŽETE VEROVATI?

Zato što su nam glave pune znanja a srca puna ljubavi. Zato što živimo ono čemu druge učimo!