Postani sertifikovani life coach!

DA LI U POMAGANJU DRUGIMA PREPOZNAJEŠ SVOJ ŽIVOTNI POZIV?

Prođi obuku za LIFE COACH-a, ULTRACOACHING METOD – METOD BRZE PROMENE!

Obuku vode Olivera Ptica, tvorac ultrakoučing metoda i autor većeg broja knjiga samopomoći i Nataša Đorđević, diplomac prve generacije obuke za ultrakoučing i sertifikovani predavač Škole ličnog razvoja "Gnezdo."

Postani life coach - trener ličnog razvoja

Zašto je ULTRAKOUČING metod BRZE PROMENE

Zašto je on mnogo više od standardnog life coachinga?

Tajna brzog napretka je u korišćenju 3 pristupa:

Standardni COACHING

Tehnike MENTALNOG ČIŠĆENJA

EDUKATIVNI fidbekovi koji te čine pravim majstorom življenja


Da li želiš da postaneš life coach i pomažeš drugim ljudima da budu uspešni u ličnom i poslovnom životu? Da konačno budeš dobro sa sobom i svoj život držiš u svojim rukama? Postani sertifikovani life coach. Nauči da POMOGNEŠ SEBI I DRUGIMA koristeći METOD BRZIH PROMENA.

INDIVIDUALNA OBUKA

Ako ne želite da čekate zvanični početak obuke "VRHUNSKI LIFE COACH" i/ili "TRENING KOMUNIKACIJSKIH VEŠTINA", ili vam prosto više odgovara individualan rad, onda se opredelite za INDIVIDUALNU OBUKU.

POZOVITE NAS ILI NAM PIŠITE!!!

Skype
olivera ptica
Natasa Arsic
Viber/Whatsapp
Olivera Ptica:
+34 644 50 67 62
+381 63 529 788
Nataša Đorđević:
+381 69 707 345
Ukoliko u pomaganju drugima prepoznaješ svoj životni poziv, postani SERTIFIKOVANI LIFE COACH – trener životnih veština po ULTRAKOUČING metodu.
Na 8-mesečnoj obuci ovladaćeš metodom ultrakoučinga zahvaljujući kojem ćeš postati VRHUNSKI LIFE COACH. Budući da priznajemo samo primenljiva znanja, pripremili smo za tebe obuku koja se sastoji iz kratkih teorijskih objašnjenja i mnogo sati pripreme za držanje realnih sesija.
Pored pomenute praktične nastave, u cenu obuke je uključeno i 8 štampanih priručnika (po jedan za svaki modul) i 3 knjige Olivere Ptice (autora metoda) u elektronskoj formi. Ovi materijali su dovoljno obimni da tokom obuke ne moraš hvatati beleške, već se možeš usredsrediti na ovladavanje potrebnim znanjima i veštinama koji će te učiniti ne samo vrhunskim majstorom življenja, već i profesionalcem sposobnim da ovom istom poduči i druge.
Uslov za dobijanje sertifikata je redovno pohađanje svih 8 modula (jedan proširen vikend mesečno). U periodima između dva modula, radićeš svoje razvojne zadatke i pripremati se za ispite. Ispiti počinju od aprila meseca, ima ih 5 i na njima ćeš uglavnom demonstrirati stečena znanja i koučing-tehnike na „klijentu.“ Takođe, uslov za dobijanje sertifikata je minimum 10 ličnih sesija (po studentskoj ceni), jer će tvoj klijent imati onoliko koristi od „leka“ koji mu daješ koliko si i ti sam imao/la.

Ukoliko polaznik ne želi da postane life coach već obuku pohađa sa ciljem primene u sopstvenom ličnom i profesionalnom životu, onda ne mora ispunjavati navedene uslove. Na kraju obuke dobiće sertifikat o završenoj osmomesečnoj obuci MAJSTOR ŽIVLJENJA.
PSIHOTERAPIJA je namenjena osobama koje žele da reše svoje probleme i postanu kvalitetnije osobe. LIFE COACHING je namenjen osobama koji žele da ostvare svoje ciljeve. ULTRAKOUČING je namenjen onima koje žele i jedno i drugo. ULTRAKOUČING je metod koji predstavlja kombinaciju standardnih koučing-tehnika i tehnika mentalnog čišćenja, obogaćenih snažnim edukativnim fidbekovima koji će te učiniti pravim majstorom življenja. Ako želite da saznate više o razlici između psihoterapije, lifecoaching-a i ultrakoučinga, posetite stranicu "Psihoterapija-lifecoaching-ultrakoučing".

PROGRAM 2-godišnje OBUKE za LIFE COACHING

ULTRACOACHING METOD – METOD BRZE PROMENE!

OBUKA ZA ULTRACOACHING (metod brzih promena) sastoji se iz tri nivoa (svaki se može pohađati za sebe, ili svi zajedno).
Dole navedeni nivoi obuke mogu se završiti za jednu ili dve školske godine, zavisno od vaših ambicija...

1. Osnovni nivo – TRENING ŽIVOTNIH VEŠTINA - LIFECOACHING (lični i poslovni).
Obuka traje 3 meseca.

2. Profesionalni nivo – SERTIFIKOVANI TRENER ŽIVOTNIH VEŠTINA.
Tehnike mentalnog čišćenja. Obuka traje 8 meseci (uključujući gornja 3 meseca, tj. Osnovni nivo).Sa završenim ovim nivoom dobijate zvanje "SERTIFIKOVANI LIFECOACH"

3. Viši nivo - TRENING KOMUNIKACIJSKIH VEŠTINA.
Obuka traje 6 meseci. Sa završenim ovim nivoom dobijate zvanje "SERTIFIKOVANI TRENER KOMUNIKACIJSKIH VEŠTINA". Pogledajte detaljnije obuku "Trening komunikacijskih veština"

PROGRAM 8-mesečne OBUKE za LIFE COACHING

ULTRAKOUČING METOD

divider

Obuka se održava jedan produženi vikend mesečno (Petak od 17-21h, subota i nedelja od 11-18h)

OSNOVNI NIVO

1. MODUL - COACHING – OSNOVNE TAJNE ZANATA
(30/31. oktobar/01.novembar 2020.)
KOUČING I MENTORSTVO; ULTRACOACHING TEHNIKE; TEHNIKE OPŠTEG BLAGOSTANJA; RADIONICA „UMEĆE KOMUNIKACIJE”; PRVI KORACI; PROFESIONALNA ETIKA

2. MODUL – STANDARDNI COACHING -CILJEVI I ODLUKE
(04/05/06. decembar 2020.)
STANDARDNI KOUČING i AUTOKOUČING; RADIONICA „CILJEVI I ODLUKE“ U LIČNOM I PROFESIONALNOM ŽIVOTU; VELIKI I MALI CILJEVI. TRAGANJE ZA SMISLOM; (NE)ODLUČNOST

3. MODUL – BUSINESS COACHING (POSLOVNI KOUČING). SAM SVOJ COACH
(15/16/17. januar 2021.)
30-MINUTNA (AUTO)KOUČING-SESIJA. INDIVIDUALNI POSLOVNI KOUČING. RAD U FIRMAMA I ORGANIZACIJAMA. LIČNA I POSLOVNA ORGANIZACIJA. PREVAZIĐI LENJOST, RAZVIJ SAMODISCIPLINU. BIBLIOTERAPIJA - ULOGA KNJIGA U LIČNOM RAZVOJU I RADU SA LJUDIMA; JA - PROFESIONALAC

PROFESIONALNI NIVO

4. MODUL – TEHNIKE MENTALNOG ČIŠĆENJA
(19/20/21. februar 2021.)
TEHNIKE MENTALNOG ČIŠĆENJA – UKLANJANJE UNUTRAŠNJIH PREPREKA; ŽIVI I PUSTI DRUGE DA ŽIVE – POŠTOVANJE GRANICA

5. MODUL - GRIŽA SAVESTI I STID
(05/06/07. mart 2021.)
(NE) KVALITETNA KOMUNIKACIJA: IZAZOV VOĐENJA I POVINOVANJA; POVINOVANJE ZAHTEVIMA KOUČA; ČIŠĆENJE GRIŽE SAVESTI; PREVAZILAŽENJE STIDA

6. MODUL - NOVAC
(09/10/11. april 2021.)
TEHNIKE NLP-a; UKLANJANJE OGRANIČAVAJUĆIH UVERENJA; “PRIVEMENI LEK”; RADIONICA “UMEĆE BOGAĆENJA”; ČIŠĆENJE UNUTRAŠNJIH PREPREKA VEZANIH ZA NOVAC I BOGAĆENJE

7. MODUL – LJUBAV
(14/15/16. maj 2021.)
POMAGAČKE PROFESIJE (PSIHOLOG - PSIHOTERAPEUT – PSIHIJATAR); STANDARDNI KOUČING VS. ULTRAKOUČING; JOŠ PONEŠTO O ULTRAKOUČINGU PRIMENA TEHNIKA KOGNITIVNE TERAPIJE U OTKLANJANJU ŠTETNIH PROGRAMA; RADIONICA „IZGRADI HARMONIČNU VEZU“;

8. MODUL – MUDRO RODITELJSTVO
( 04/05/06. jun 2021.)
RAZVOJNA PSIHOLOGIJA; PORODIČNI ODNOSI; RADIONICA “MUDRO RODITELJSTVO”;

POSTANI SERTIFIKOVANI LIFE COACH

ULTRAKOUČING METOD– METOD BRZE PROMENE!

Preuzmi odgovornost za svoj život! Nauči da pomogneš sebi i drugima!

Prijave  i pitanja vezane za OBUKU ZA LIFE COACH-a možete slati na dole navedene email adrese, telefone ili putem kontakt forme

CENA: 120€ (dinarska protivvrednost) po radionici

VELIKI POPUST ZA STUDENTE PSIHOLOGIJE!

Skype
olivera ptica
Natasa Arsic
Viber/Whatsapp
Olivera Ptica:
+34 644 50 67 62
+381 63 529 788
Nataša Đorđević:
+381 69 707 345

Kontakt forma

Priznajemo samo primenljiva znanja.

Živimo ono čemu druge učimo.

ZAŠTO BAŠ MI?

Zato što smo stručni i fokusirani. Zato što smo upućeni u najveće tajne mudrog življenja i uspešne komunikacije . Zato što ćemo ti na bezbroj načina pokazati koliko si nam važan/na.

ZAŠTO NAM MOŽETE VEROVATI?

Zato što su nam glave pune znanja a srca puna ljubavi. Zato što živimo ono čemu druge učimo!

Slike sa dodele diploma prethodnih generacija

Komentari polaznika

Pogledajte sve komentare
caret-down caret-up caret-left caret-right
Sandra

Za mene je ova škola kao jedan rudnik ideja, sjajnih ljudi, divnih i uvek nasmejanih predavača. Ako imaš priliku da budeš deo ovoga nemoj to da propustiš jer to životno iskustvo koje ti je serivrano na dlanu je neponovljivo.

Ovde se uči kako se prepustiti životu,kako doći brže do ostvarenja svojih želja, kako se izboriti sa nedaćama, kako postupati prema ljudima i prema sebi, kako biti bolji govornik, kako prevazići jaz u muško - ženskim odnosima, kako privući novac...

Roberto David life coach
Godinama sam tražio obuku za life koučing i tako sam na kraju i dospeo do Vas. Moram priznati da nisam očekivao toliku posvećenost i sada samo mogu pohvaliti učiteljicu i njen tim veoma stručnih i posvećenih ljudi. Dugo sam maštao o obuci i evo sada uskoro završavam ali ne običan koučing već dubinski koučing koji je nebrojeno puta bolji a moje znanje šire od običnog life kouča. Veliko hvala za sve a najviše hvala za nove putanje u umu za koje se nadam i želim redovno održavati prohodnima.

Kažu da smo najbolji. Proverite nas.