MEDIJACIJA – Partnersko I porodično posredovanje

MEDIJACIJA - Partnersko I porodično posredovanje

Medijacija - povratak bliskosti

Zašto gubimo bliskost i kako možemo da je vratimo?

Iako je nije uvek lako primeniti, formula za očuvanje bliskosti je zapravo vrlo jednostavna: BLISKOST = Kontakt + Razumevanje

Mnogi parovi ili cele porodice imaju problem oslabljenog kontakta i nedovoljnog razumevanja. Samim tim, i bliskost je počela da se gubi. Ako je ovo vaš slučaj, znači da je pravi trenutak da zakažete sesiju MEDIJACIJE.

 

Iskoristite krizu da učinite svoj odnos još kvalitetnijim!

Tokom medijacije imate priliku da u bezbednom i mirnom okruženju, a uz stručnu pomoć, prevaziđete konflikte, uspostavite novo razumevanje i vratite izgubljenu bliskost. Ukoliko je ljubav u odnosu i dalje prisutna, sa svakom sesijom, ona će biti sve jača, zdravija i oslobođenija nagomilanog besa, ogorčenosti, nerazumevanja, možda čak i želje za osvetom.

 

Medijacija - pomoć za bezbolan i kvalitetan rastanak

Šta kada je rastanak neminovan?

U slučajevima partnerske (bračne) medijacije, ukoliko je rastanak jedino rešenje, uz stručnu pomoć, kompletiraćete ovaj životni ciklus na najkvalitetniji i najbezbolniji mogući način. A vi to sigurno zaslužujete. Ako ni zbog čega drugog, zbog duševnog mira koji se produbljuje sa svakim kvalitetno dovršenim životnim ciklusom.


Želite više?

Ako želite da steknete znanja i veštine koje će vam pomoći da živite srećniji i kvalitetniji život, ako želite da dovedete svoj život u red i imate pozitivan uticaj na svoju okolinu...