Izgradi harmoničnu vezu

 Izgradi harmoničnu vezu

Čini se da je jedna od najvećih enigmi za većinu ljudi kako izgraditi i sačuvati harmoničnu emotivnu vezu. Na ovoj radionici, pozabavićemo se mnoštvom pitanja koja će nas uputiti na “vruće tačke“ na kojima ćemo poraditi kako bismo povećali šanse za srećnu vezuOtkrićemo sopstvene “bagove” koje ćemo potom čistiti u GRUPNIM SESIJAMA i VEŽBAMA U PAROVIMA uz pomoć moćnih psihoterapeutskih alatki. Bavićemo se i nezaobilaznim temama poput, šta čini jednu kvalitetnu vezu/brak, kako postupati u trenucima krize, koji je najjači “lepak” u partnerskom odnosima itd. U segmentu nazvanom „Velovi prošlosti“ bavićemo se bolnim sećanjima koja nam podmeću nogu svaki put kada pokušamo da budemo srećni.

Radionica se sastoji iz 3 vrste sadržaja: Mini-predavanja; Pitanja i odgovori; Individualne vežbe. Ovo znači da ćemo MALO TEORETISATI a MNOGO SE BAVITI KONKRETNIM PROBLEMIMA I CILJEVIMA svakog našeg učesnika. 

MOGUĆNOST INDIVIDUALNE OBUKE (Direktno ili SKYPE iz bilo kog kraja sveta)!!!

MESTO ODRŽAVANJA: Škola ličnog razvoja “Gnezdo”.

CENA JEDNODNEVNE RADIONICE: 50 eur / dinarska potivvrednost (Mogućnost popusta za prijave više od jednog učesnika!!!)

CENA DVODNEVNE RADIONICE: 100 eur / dinarska potivvrednost

REZERVACIJA putem mejla, SMS-a ili poruke na Fejsbuku smatraće se kompletnom samo ako je uz nju dostavljeno ime, prezime i kontakt-telefon.

ROK PRIJAVE: 48 sati pre početka radionice.

OTKAZIVANJE: U slučaju sprečenosti otkazati rezervaciju najmanje 48 sati ranije.

INFORMACIJE I PRIJAVE NA:

Želite više?

Ako želite da steknete znanja i veštine koje će vam pomoći da živite srećniji i kvalitetniji život, ako želite da dovedete svoj život u red i imate pozitivan uticaj na svoju okolinu...
Life coach obuka i sertifikati, obuka "Majstor življenja" ili radionica "Majstor življenja":

Ukoliko u pomaganju drugima prepoznajete svoj životni poziv, postanite SERTIFIKOVANI LIFE COACH – trener životnih veština po ULTRAKOUČING metodu.

detaljnije

Na ovom treningu te čeka malo teorije i mnogo praktičnih vežbi. Za ovih 8 meseci doživećeš jednu od najlepših i najvećih unutrašnjih transformacija. Postaćeš pravi MAJSTOR ŽIVLJENJA!

detaljnije

Program “MAJSTOR ŽIVLJENJA” sastoji se od 8 radionica koje obrađuju različite oblasti ličnog razvoja i POHAĐAJU SE SVAKA ZASEBNO, prema sopstvenim afinitetima.

detaljnije