Umeće bogaćenja

 Umeće bogaćenja

Možda su vas učili da je dovoljno završiti školu i biti dobar u svom poslu, pa će novac kad-tad doći. I vi ste postali jako vredni, posvećeni, stručni… a ipak ste još uvek zarobljeni u “Klubu osrednjih.” Zarađujete skromne količine novca, možda ponekad i malo veće, ali vam novac uvek nekako izmakne iz ruku. Razlog zašto vam se ovo dešava je što obrazac novca u vašem umu nije naštelovan na bogatstvo, zato je neophodno da ga “resetujete.” Ako ste do sada pročitali puno knjiga i prošli više obuka na temu novca a rezultati i dalje izostaju, onda će ova radionica biti za vas posebno delotvorna. Na njoj vas, pored mnoštva korisnih informacija, čekaju i GRUPNE SESIJE u kojima ćete čistiti štetne programe i obrasce koji stoje između vas i vašeg života u materijalnom izobilju.

Radionica se sastoji iz 3 vrste sadržaja: Mini-predavanja; Pitanja i odgovori; Individualne vežbe. Ovo znači da ćemo MALO TEORETISATI a MNOGO SE BAVITI KONKRETNIM PROBLEMIMA I CILJEVIMA svakog našeg učesnika. 

MOGUĆNOST INDIVIDUALNE OBUKE (Direktno ili preko skajpa)!!!

MESTO ODRŽAVANJA: Škola ličnog razvoja “Gnezdo”.

CENA JEDNODNEVNE RADIONICE: 50 eur / dinarska potivvrednost (Mogućnost popusta za prijave više od jednog učesnika!!!)

CENA DVODNEVNE RADIONICE: 100 eur / dinarska potivvrednost

REZERVACIJA putem mejlaSMS-a ili poruke na Fejsbuku smatraće se kompletnom samo ako je uz nju dostavljeno ime, prezime i kontakt-telefon.

MOGUĆNOST INDIVIDUALNE OBUKE (Direktno ili SKYPE iz bilo kog kraja sveta)!!!

ROK PRIJAVE: 48 sati pre početka radionice.

OTKAZIVANJE: U slučaju sprečenosti otkazati rezervaciju najmanje 48 sati ranije.

INFORMACIJE I PRIJAVE NA:

5-mesečna obuka “MAJSTORSTVO KOMUNICIRANJA”


Ako želite da usavršite svoje umeće komunikacije, prijavite se za 5-mesečnu obuku+trening "MAJSTORSTVO KOMUNICIRANJA"

Life coach sertifikati

divider

Ako želiš da postaneš life coach i pomažeš drugim ljudima da budu dobro sa sobom i uspešni, da svoj život držiš u svojim rukama,  postani sertifikovani life coach i nauči da pomogneš sebi i drugima.

detaljnije