Obuka „Majstor življenja“

POSTANI MAJSTOR ŽIVLJENJA

8 mesečni trening životnih veština

POPUSTI ZA RANE PRIJAVE

Da li želiš da postaneš pravi majstor življenja? Da konačno budeš dobro sa sobom? Da uspešno izlaziš na kraj sa svakim životnim izazovom? Da povećaš broj ostvarenih ciljeva, unaprediš svoj emotivni i finansijski život, odnose sa okruženjem? Da se oslobodiš negativnih programa koji ti podmeću nogu svaki put kad želiš da budeš srećan/na? Ako je odgovor “da”, pridruži nam se. Dođi i otkrij zašto je 8-mesečni trening životnih veština (po ultrakoučing metodu)  najveći ponos naše škole.

Postani majstor življenja

Na ovom treningu te čeka malo teorije i mnogo praktičnih vežbi. Za ovih 8 meseci doživećeš jednu od najlepših i najvećih unutrašnjih transformacija. Postaćeš pravi MAJSTOR ŽIVLJENJA!
Glavni cilj ovog treninga je generalno spremanje svakog segmenta tvog života i ovladavanje veštinama zaahvaljujući kojima ćeš postati pravi MAJSTOR ŽIVLJENJA koji uspešno izlazi na kraj sa svim životnim izazovima.
ored pomenute praktične nastave, u cenu obuke je uključeno i 8 štampanih priručnika (po jedan za svaki modul) i 3 knjige Olivere Ptice (autora metoda) u elektronskoj formi. Ovi materijali su dovoljno obimni da tokom obuke ne morate hvatati beleške, već se možete usredsrediti na ovladavanje potrebnim znanjima i veštinama koji će vas učiniti ne samo vrhunskim majstorom življenja, već i profesionalcem sposobnim da ovom istom poduči i druge.
Ovaj intenzivni trening životnih veština sastoji se od 8 modula, 8 vikend-radionica (subota i nedelja od 11.00 do 18.00).
Tokom 8-mesečnog treninga ovladaćeš znanjima i veštinama koje će ti pomoći da uspešnije gospodariš sobom i životnim situacijama. Budući da priznajemo samo primenljiva znanja, naš trening se sastoji iz kratkih teorijskih objašnjenja i mnogo sati praktičnih vežbi.
Pored pomenute praktične nastave, u cenu treninga je uključeno i 8 štampanih priručnika (po jedan za svaki modul) i 3 knjige Olivere Ptice (autora metoda) u elektronskoj formi. Ovi materijali su dovoljno obimni da tokom treninga ne moraš hvatati beleške, već se možeš usredsrediti na sticanje znanja i veština koja će te učiniti vrhunskim majstorom življenja.
Za one koji to žele, imamo jedan izazov. Tokom samog treninga, imaćeš prilike da sa rukovodiocem obuke uradiš svoj individualni BIZNIS PLAN za bilo koju delatnost kojom želiš da se baviš ili da je unaprediš. Takođe ćeš biti opremljen osnovnim informacijama o preporučenim oblicima marketinga i njihovoj efikasnosti. Ovo ti daje šansu da naknadno isplatiš svaki dinar uložen u ovaj trening. Takođe, ukoliko naknadno otkriješ da je tvoj pravi životni poziv da pomažeš drugima da žive kvalitetnijim i srećnijim životom, uvek možeš naknadno odraditi delove obuke namenjene budućim lajf-koučevima.
PSIHOTERAPIJA je namenjena osobama koje žele da reše svoje probleme i postanu kvalitetnije osobe. LIFE COACHING je namenjen osobama koji žele da ostvare svoje ciljeve. ULTRAKOUČING je namenjen onima koje žele i jedno i drugo. ULTRAKOUČING je metod koji predstavlja kombinaciju standardnih koučing-tehnika i tehnika mentalnog čišćenja, obogaćenih snažnim edukativnim fidbekovima koji će vas učiniti pravim majstorom življenja. Ako želite da saznate više orazlici između psihoterapije, lifecoacing-a i ultrakoučinga, posetite stranicu"Psihoterapija-lifecoaching-ultrakoučing".

MOGUĆNOST INDIVIDUALNE OBUKE (DIREKTNO ILI PREKO SKAJPA)!!!

Priznajemo samo primenljiva znanja. Živimo ono čemu druge učimo.

Slike sa dodele diploma prethodnih generacija

PROGRAM 8-mesečnog TRENINGA

Jedan vikend mesečno od novembra do juna. (Subotom i nedeljom od 11.00h do 19.00h.)

1. Radionica (Novembar) - UMEĆE KOMUNIKACIJE
KOUČING I MENTORSTVO; TEHNIKE ULTRAKOUČINGA; TEHNIKE OPŠTEG BLAGOSTANJA; RADIONICA „UMEĆE KOMUNIKACIJE”; PRVI KORACI; PROFESIONALNA ETIKA

2. Radionica (Decembar) – CILJEVI I ODLUKE
STANDARDNI KOUČING i AUTOKOUČING; RADIONICA „CILJEVI I ODLUKE“; TRAGANJE ZA SMISLOM; (NE)ODLUČNOST

3. Radionica (Januar) – AUTOKOUČING (Sam svoj kouč)
30-MINUTNA (AUTO)KOUČING-SESIJA; TEHNIKE MENTALNOG ČIŠĆENJA – UKLANJANJE UNUTRAŠNJIH PREPREKA; ŽIVI I PUSTI DRUGE DA ŽIVE – POŠTOVANJE GRANICA

4. Radionica (Februar) – GRIŽA SAVESTI I STID
(NE) KVALITETNA KOMUNIKACIJA: IZAZOV VOĐENJA I POVINOVANJA; POVINOVANJE ZAHTEVIMA KOUČA; ČIŠĆENJE GRIŽE SAVESTI; PREVAZILAŽENJE STIDA

5. Radionica (Mart) - NOVAC
TEHNIKE NLP-a; UKLANJANJE OGRANIČAVAJUĆIH UVERENJA; “PRIVEMENI LEK”; RADIONICA “UMEĆE BOGAĆENJA”; ČIŠĆENJE UNUTRAŠNJIH PREPREKA VEZANIH ZA NOVAC I BOGAĆENJE

6. Radionica (April) - LJUBAV
POMAGAČKE PROFESIJE (PSIHOLOG - PSIHOTERAPEUT – PSIHIJATAR); STANDARDNI KOUČING VS. ULTRAKOUČING; JOŠ PONEŠTO O ULTRAKOUČINGU PRIMENA TEHNIKA KOGNITIVNE TERAPIJE U OTKLANJANJU ŠTETNIH PROGRAMA; RADIONICA „IZGRADI HARMONIČNU VEZU“;

7. Radionica (Maj) – BIZNIS PLAN
(AUTO) KOUČING-SESIJA SA POSLOVNIM CILJEM; POJEDINAČNA IZRADA BIZNIS-PLANA; PRIMENA TEHNIKA MENTALNOG ČIŠĆENJA NA POSLOVNOM CILJU; PREVAZIĐI LENJOST - RAZVIJ SAMODISCIPLINU; LIČNA ORGANIZACIJA; PREDSTAVLJANJE KOLAŽA; BIBLIOTERAPIJA - ULOGA KNJIGA U LIČNOM RAZVOJU I RADU SA LJUDIMA; JA - PROFESIONALAC

8. Radionica (Jun) – MUDRO RODITELJSTVO
RAZVOJNA PSIHOLOGIJA; PORODIČNI ODNOSI; RADIONICA “MUDRO RODITELJSTVO”; ČIŠĆENJE TRAUMA; BUDI VRHUNSKI LAJF-KOUČ!

CENA: 100€ (dinarska protivvrednost) po radionici

PRIJAVE I DODATNE INFORMACIJE NA:

oliveraptica@gmail.com

Mobilni telefon (*da bi ste izbegli roaming pozovite putem Vibera/Whatsappa):  063 529 788

Kažu da smo najbolji. Proverite nas.

U međuvremenu, pročitajte KOMENTARE naših klijenata i kolega.