Olivera – Olja Ptica

Olivera-Olja Ptica

 

Olivera- Olja Ptica je trener ličnog razvoja - lifecoach sa više od 20 godina iskustva. Autorka je više romana i knjiga samopomoći u kojima nudi svojim čitaocima primenljiva znanja koja unapređuju njihov život i odnose sa okruženjem. Olja Ptica je osnivač Ultrakoučing asocijacije i član Evropskog saveta za koučing i mentorstvo (EMCC). Tvorac je metoda ultrakoučinga koji se od standardnog koučinga razlikuje po većoj efikasnosti kako u postizanju ciljeva tako i dubokih unutrašnjih transformacija. Jedinstvenost ovog metoda je takođe i u tome što više nego ijedan drugi osposobljava klijente za samostalno rešavanje problema i lakše snalaženje u izazovnim životnim situacijama, bilo da se tiče njih samih ili odnosa sa drugima.

Za magazin „Ona“ piše rubriku “Pitajte Oliveru Pticu” u kojoj pomaže čitateljkama da lakše izađu na kraj sa svakodnevnim izazovima ličnog i profesionalnog života. Olja drži predavanja ne samo u svojoj u Školi ličnog razvoja GNEZDO već i u mnogim drugim obrazovnim ustanovama (Gimnazija “Stefan Nemanja”, Fakultet organizacionih nauka, BK univerzitet, Fakultet ekonomskih i političkih nauka, Umetnička škola Đuro Salaj, Škola za dame...) kao i na raznim manifestacijama (Lady Fair, Festival zdravlja, Sajam kozmetike, Festival Love & Spirit...)

Olja Ptica - Radionice, sesije, obuke...

U želji da pomogne što većem broju ljudi da vode kvalitetniji i ispunjeniji život, osnovala je Školu ličnog razvoja “GNEZDO” u kojoj vas čekaju:

Već više od 20 godina Olja Ptica bavi se humanitarnim radom i daje besplatne sesije socijalno ugroženim osobama u teškim životnim situacijama.