POKRENI SOPSTVENI BIZNIS

IZRADA BIZNIS PLANA + 3 KONSULTACIJE

POKRENI SOPSTVENI BIZNIS

Među bogatašima nema skoro nikoga ko radi za druge.Stoga, ako ćete krenuti putem velikog finansijskog uspeha, neophodno je da donesete odluku da POKRENETE SOPSTVENI POSAO.

Sa ciljem da vam  u što većoj meri olakšamo ostvarenje ove vaše želje, stvorili smo program POKRENI SVOJ POSAO koji podrazumeva izradu biznis-plana i konsultacije tokom prva 3 meseca njegovog dopunjavanja i sprovođenja. 

Ovaj program se sprovodi neposredno i preko skajpa.

Usudite se da prestanete da ŽIVOTARITE i počnete da ŽIVITE onako kako zaslužujete!

Želite više?

Ako želite da steknete znanja i veštine koje će vam pomoći da živite srećniji i kvalitetniji život, ako želite da dovedete svoj život u red i imate pozitivan uticaj na svoju okolinu...
Life coach obuka i sertifikati, obuka "Majstor življenja" ili radionica "Majstor življenja":

Ukoliko u pomaganju drugima prepoznajete svoj životni poziv, postanite SERTIFIKOVANI LIFE COACH – trener životnih veština po ULTRAKOUČING metodu.

detaljnije

Na ovom treningu te čeka malo teorije i mnogo praktičnih vežbi. Doživećeš jednu od najlepših i najvećih unutrašnjih transformacija. Postaćeš pravi MAJSTOR ŽIVLJENJA!

detaljnije

Program “MAJSTOR ŽIVLJENJA” sastoji se od 8 radionica koje obrađuju različite oblasti ličnog razvoja i POHAĐAJU SE SVAKA ZASEBNO, prema sopstvenim afinitetima.

detaljnije