Ciljevi i odluke

Ciljevi i odluke

 

Pred vama su dva puta – put uspeha i put izgovora. Svako ko nema snage da krene prvim, uvek može naći uverljiv razlog zašto je odustao. Ipak, vi izaberite onaj pravi. Prve i najvažnije korake na ovom putu preći ćemo zajedno. Pomoći ćemo vam da ovladate veštinom prepoznavanja istinskih želja i potreba, njihovog pretvaranja u ciljeve, donošenja odluka, ovladavanja sopstvenim strahovima, izgradnje samopouzdanja, razvijanja samodiscipline, povećanja motivacije, korišćenja zakona privlačenja u ostvarenju lične sreće… Radićemo i RELAKSACIONU VEŽBU sa programiranjem uma za uspeh. Ono što ovu radionicu čini posebno delotvornom je što pored veoma primenljivih znanja uključuje i GRUPNE SESIJE i RAD U PAROVIMA u kojima ćemo čistiti individualne unutrašnje prepreke za brže napredovanje na ovom planu.

Radionica se sastoji iz 3 vrste sadržaja: Mini-predavanja; Pitanja i odgovori; Individualne vežbe. Ovo znači da ćemo MALO TEORETISATI a MNOGO SE BAVITI KONKRETNIM PROBLEMIMA I CILJEVIMA svakog našeg učesnika. 

MOGUĆNOST INDIVIDUALNE OBUKE (Direktno ili SKYPE iz bilo kog kraja sveta)!!!

MESTO ODRŽAVANJA: Škola ličnog razvoja “Gnezdo”.

CENA JEDNODNEVNE RADIONICE: 50 eur / dinarska potivvrednost

CENA DVODNEVNE RADIONICE: 100 eur / dinarska potivvrednost

REZERVACIJA putem mejla, SMS-a ili poruke na Fejsbuku smatraće se kompletnom samo ako je uz nju dostavljeno ime, prezime i kontakt-telefon.

ROK PRIJAVE: 48 sati pre početka radionice.

OTKAZIVANJE: U slučaju sprečenosti otkazati rezervaciju najmanje 48 sati ranije.

 

SA PRETHODNIH RADIONICA

INFORMACIJE I PRIJAVE NA:

Želite više?

Ako želite da steknete znanja i veštine koje će vam pomoći da živite srećniji i kvalitetniji život, ako želite da dovedete svoj život u red i imate pozitivan uticaj na svoju okolinu...
Life coach obuka i sertifikati, obuka "Majstor življenja" ili radionica "Majstor življenja":

Ukoliko u pomaganju drugima prepoznajete svoj životni poziv, postanite SERTIFIKOVANI LIFE COACH – trener životnih veština po ULTRAKOUČING metodu.

detaljnije

Na ovom treningu te čeka malo teorije i mnogo praktičnih vežbi. Za ovih 8 meseci doživećeš jednu od najlepših i najvećih unutrašnjih transformacija. Postaćeš pravi MAJSTOR ŽIVLJENJA!

detaljnije

Program “MAJSTOR ŽIVLJENJA” sastoji se od 8 radionica koje obrađuju različite oblasti ličnog razvoja i POHAĐAJU SE SVAKA ZASEBNO, prema sopstvenim afinitetima.

detaljnije