Odlučite da učite

Radionica "Odlučite / Naučite da učite"

21383d3

Obrazovanje se obično svodi na isporučivanje velikih količina informacija ali niko ne uči KAKO DA UČIMO. Ako želite da saznate odgovor na ovo, ali i na mnoga druga pitanja dođite na JEDNODNEVNU RADIONICU “NAUČITE/ODLUČITE DA UČITE”

I NAUČITE…

  1. KOJA JE HRANA NAJBOLJA ZA VAŠ MOZAK?
    2. KAKO UNAPREDITI LIČNU ORGANIZACIJU?

3.KAKO SE OSLOBODITI OD STRESA?
4. KAKO POBOLJŠATI KONCENTRACIJU?
5. KAKO NAPRAVITI MAPU UMA?
6. KAKO BRŽE ČITATI?

ALI I ODLUČITE…

  1.  DA POBEDITE LENjOST I RAZVIJETE SAMODISCIPLINU
  2. DA POBEDITE STRAHOVE I RAZVIJETE SAMOPOUZDANJEVAŽNO!!! Ono što ove radionice čini jedinstvenim jeste što se na njima, pored usvajanja korisnih znanja, sprovodi I proces ČIŠĆENJA UNUTRAŠNJIH PREPREKA koje ometaju/onemogućavaju vaš proces učenja.

ROK PRIJAVE: Najkasnije 48 sati pre početka radionice, uz obavezno dostavljeno ime, prezime i kontakt-telefon (Poštujemo vašu privatnost – informacije šaljemo sms-om).

OTKAZIVANJE: U slučaju sprečenosti neophodno je otkazati rezervaciju najmanje 48 sati ranije.

ZA OSNOVCE (od V razreda) ali i sve ostale koji to žele postoji mogućnost INDIVIDUALNE OBUKE kroz PAKET OD 5 INDIVIDUALNIH SESIJA.

CENA JEDNODNEVNE RADIONICE: 50 eur / dinarska potivvrednost

CENA DVODNEVNE RADIONICE: 100 eur / dinarska potivvrednost

INFORMACIJE I PRIJAVE NA:

  • E-mail: oliveraptica@gmail.com
  • Telefon: (+381) 63 529 788

 

 

Želite više?

Ako želite da steknete znanja i veštine koje će vam pomoći da živite srećniji i kvalitetniji život, ako želite da dovedete svoj život u red i imate pozitivan uticaj na svoju okolinu...
Life coach obuka i sertifikati, obuka "Majstor življenja" ili radionica "Majstor življenja":

Ukoliko u pomaganju drugima prepoznajete svoj životni poziv, postanite SERTIFIKOVANI LIFE COACH – trener životnih veština po ULTRAKOUČING metodu.

detaljnije

Na ovom treningu te čeka malo teorije i mnogo praktičnih vežbi. Za ovih 8 meseci doživećeš jednu od najlepših i najvećih unutrašnjih transformacija. Postaćeš pravi MAJSTOR ŽIVLJENJA!

detaljnije

Program “MAJSTOR ŽIVLJENJA” sastoji se od 8 radionica koje obrađuju različite oblasti ličnog razvoja i POHAĐAJU SE SVAKA ZASEBNO, prema sopstvenim afinitetima.

detaljnije