ŠKOLA LIČNOG RAZVOJA „BARSELONA“

DA LI OVAKO IZGLEDA LETOVANJE TVOJIH SNOVA...?

Odeš avionom na obalu Mediteranskog mora... smestiš se u luksuzan apartman ili kuću nadomak plaže... Dan ti počinje relaksacionom vežbom spokoja, a završava meditacijom samoisceljenja... Svakog prepodneva dva ipo sata posvećuješ svom ličnom razvoju a popodne i uveče uživaš u suncu, moru, druženju sa sjajnom ekipom... A kada malo počneš da se dosađuješ, sedneš u voz koji te, vozeći tik uz obalu, za oko pola sata doveze do srca Barselone .
Ako ti se ovo dopalo, čitaj dalje... Dakle, radi se o

LETNJOJ ŠKOLI LIČNOG RAZVOJA „BARSELONA“

Samo ti možeš sebe voleti i prihvatati bezuslovno, baš takvog kakav jesi. Samo ti možeš prepoznati svaku skrivenu želju svog srca. Ovog leta, naš cilj je da ove tvoje sposobnosti razviješ do maksimuma kroz SLEDEĆE KORAKE: Susret sa svojim istinskim bićem, slabim i jakim stranama, najvećim potrebama i željama. Prepoznavanje unutrašnjeg deteta u sebi i odraslog čiji je zadatak da o njemu brine i učini ga srećnim. Rad na građenju svoje najpoželjnije osobine.

Koristićemo SLEDEĆE ALATKE: mini-sesije u parovima, grupe podrške i razumevanja; primena tehnika „ispuni se ljubavlju, orkuži se ljubavlju“; aktiviranje 6 molekula sreće; vođene vežbe spokoja, programiranja željenih osobina i meditacije samoisceljenja. I naravno, brčkanje i opuštanje na plaži, lagane šetnje, uživanje u lokalnoj gastronomiji, dobrim vinima, dražima Gaudijeve Barselone (od koje nas deli samo pola sata)... a pre sveganu sjajnoj, maloj ali izabranoj ekipi ljudi sličnih tebi.

Ovde ćemo boraviti

Vila nadomak mora

RASPORED DNEVNIH AKTIVNOSTI (svih dana osim prvog, poslednjeg i još jednog po dogovoru):

11.00 – 11-30 - Vođena relaksaciona vežba spokoja
11.30 – 13.00 – Rad na sebi u mini-sesijama i grupama podrške i razumevanja
13.00 – 13.30 – Vođena vežba sa programiranjem željene osobine
13.30 – 14.00 – Pitanja i odgovori
23.00 – 23. 30 - Vođena meditacija samoisceljenja

INFORMACIJE O PUTOVANJU:

TERMIN: 21/30.08.2016.
Putovanje avionom do Barselone, potom transfer do vile nadomak obale u gradiću samo 30min udaljenom od centra Barselone. Vila je kompletno opremljena svim što je potrebno za komotan boravak, uključujući i kompletno opremljenu kuhinju. Boravak u njoj po programu, a potom povratak takođe avionom.

CENA: 790e

ZBOG VELIKOG INTERESOVANJA UVEDEN JE JOŠ JEDAN POLAZAK od 30.08-06.09.2016. (osmodnevni boravak).

CENA: 690e

Informacije i prijave:
oliveraptica@gmail.com
+34 644 50 67 62
+381 63 529 788