ŠKOLA ZAVOĐENJA ZA DAME – 2.NIVO – ZAVOĐENJE U VEZI I BRAKU

Naš odnos prema suprotnom polu u velikoj meri zavisi od modela muško-ženskih odnosa u našoj porodici. Na nju se nadograđuju stečeni stavovi i svi zajedno određuju naš odnos prema pripadnicima „jačeg pola.“

Škola zavođenja za dame - 2. nivo

Škola zavođenja za dame – 2. nivo

Na ovoj obuci pozabavićemo se stavovima koji nas guraju u pogrešne odnose i koji muškarace od naših saveznika pretvaraju u neprijatelje. Kroz edukaciju i grupne sesije razvijaćemo odlučnost. Naučićemo da postavljamo granice, da bez neprijatnosti i drame kažemo „ne“ kada nešto ne želimo. Radićemo na građenju osobina koje nas čine savršenom partnerkom za trajnu vezu. Razbićemo najčešće ženske zablude („Moram biti savršena“, „Ja sam sve što poželiš“, „Moram uvek biti boginja seksa“). Naučićemo kako da izađemo na kraj sa najčešćim muškim manipulacijama kojima oni pokušavaju da uspostave kontrolu nad nama i kojima uspevaju da nas za tren oka izbace iz ravnoteže (Kad „zaboravi“ da se javi, kasni, povlači se, „proziva“ nas zbog naših slabosti, napadno hvali fizički izgled neke druge žene…).

Svaki blok nastave (od ukupno 4) ima istu strukturu:

  1. OBUKA
  2. GRUPNE SESIJE (čišćenje unutrašnjih prepreka)
  3. PRAKTIČNI SAVETI
  4. PLES ZAVOĐENJA

Napominjemo da vas u školi ne čekaju manipulativne tehnike, već istinska transformacija! A pošto za ljubav nikad nije kasno, dobro su došle dame svih uzrasta – OD TINEJDŽERKE DO PENZIONERKE!!!

VAŽNA NAPOMENA: Nakon obuke postoji mogućnost dobijanja 10 individualnih koučing-sesija po povlašćenoj ceni.

MESTO ODRŽAVANJA: Škola ličnog razvoja Olivere Ptice, Požeška 19, 11030 Beograd (prizemlje, bela vrata desno od kapije).

VREME: (07.05/28.05.2014., svake srede od 17:00 do 21:00h)

CENA: 150 evra (dinarska protivvrednost) za sva četiri bloka i sva pomoćna sredstva (priručnik i štampani materijali).

ROK PRIJAVE: Zbog grupnih sesija broj mesta je ograničen, te se preporučuje što ranija prijava.

INFORMACIJE I PRIJAVE NA: