STVORI DOBRE VIBRACIJE

Isečak iz knjige OSTVARI SVOJ CILJ (Izdavač „Laguna“)

Za srećan život gajenje dobrih vibracija je bar jednako važno kao i redovno postavljanje ciljeva. Pozitivnim vibracijama (mislima/osećanjima) ćemo svakako privući sebi ono najbolje što život ima da nam ponudi. Stoga bi jedna od naših najmudrijih odluka bila da još danas krenemo da jačamo svoje pozitivne vibracije. Divan je osećaj kada jednom otkrijemo ovu čaroliju i shvatimo da smo, možda po prvi put u životu, ovladavši veštinom postavljanja ciljeva i održavanja dobrih vibracija, konačno počeli da svesno stvaramo svoj život iz snova. Tri najjača generatora dobrihv ibracija su mir, radost i ljubav.

STVORI DOBRE VIBRACIJE

Spokoj– Ako ste nekada bacali „žabice“ onda znate da će ova operacija uspeti samo ako je površina vode mirna. Zamislimo da je naš um površina jezera a da su naše želje kamenčići. Što je um mirniji, utoliko su jasnije naše narudžbenice, a samim tim su i veće šanse za brzu i tačnu isporuku. Stoga spokoj treba graditi svakodnevno.

Radost - Jedan od najjednostavnijih načina da probudimo radost u srcu je razmišljanje o svim lepim stvarima koje čine naš život. Na ovaj način ne samo da ćemo se lepo osećati već ćemo, stvarajući u duši atmosferu izobilja i zahvalnosti, privući u svoj život još lepog.Možemo imati i svoju svesku zahvalnosti kojoj ćemo se vraćati kad god želimo da poboljšamo svoje vibracije. U njoj ćemo se zahvaljivati na svemu, od sunčanog dana do neočekivanog ozdravljenja. Čak i kada nam deluje da je u našem životu sve krenulo nizbrdo, uvek nam preostaje da se zahvalimo Univerzumu/Bogu na tome što će i to proći.

Ljubav - Na talasima ljubavi sve je moguće. Ljubav isceljuje naše telo, dušu i život. Kada bismo znali koliko je ljubav blagotvorma, jedina briga bi nam bila kako da se njom ispunimo.

Postani sertifikovani life coach