Potpisivanje knjige „Svet voli pobednike i nema vremena za gubitnike“ na 57. sajmu knjiga

Olivera Ptica - Svet voli pobednike i nema vremena za gubitnike

Olivera Ptica – Svet voli pobednike (i nema vremena za gubitnike)

Ako ste odlučili da posetite ovogodišnji Sajam knjiga, nastojte da to bude u petak, 26.10.2012. između 14.30 i 15.30 kada vas sa radošću očekujem na štandu BEOKNJIGE na kojem ću potpisivati svoju knjigu SVET VOLI POBEDNIKE (i nema vremena za gubitnike). Ako već imate knjigu sa potpisom, dođite da se družimo!

By the way, ovaj priručnik ličnog razvoja upravo je objavljen u Sloveniji pod naslovom SVET IMA RAD ZMAGOVALCE (in nima časa za poražence). Dakle, NIKAD „poraženci,“ UVEK „zmagovalci“ 🙂

Da podsetim drage pripadnice nežnijeg pola – svakog dvadesetog u mesecu možete u časopisu ONA, pored mnoštva drugih kvalitetnih članaka, čitati i moju rubriku ŠKOLA SREĆE. U poslednjem broju pisala sam o ZAVISNIČKIM VEZAMA, a u narednom vas čeka priča sa naslovom NE DOZVOLITE DA VAS VAMPIRIŠU. Tako jeeee…! Ne arčite svoju energiju, čuvajte je za prave poduhvate!

Da, još samo ovo… uskoro na B92 počinje emisija U ZDRAVOM TELU, koju vodi Milica Bursać, a čija je centralna tema kako iskazati ljubav prema sopstvenom telu i duši. Počastvovana sam što sam u ovoj divnoj priči dobila ulogu gosta-domaćina… Priči čiji je scenario smešten u najraskošniji beogradski studio lepote – RBI, u ulici Prote Mateje 17. Tople preporuke za sve tretmane!

Volim vas i ljubim!