VIKEND RADIONICE “MAJSTOR ŽIVLJENJA” (Ultrakoučing metod)

Kako izgleda program radionica “MAJSTOR ŽIVLJENJA" (Ultrakoučing metod)?

POPUSTI ZA RANE PRIJAVE

Program “MAJSTOR ŽIVLJENJA” sastoji se od 8 radionica koje obrađuju različite oblasti ličnog razvoja i POHAĐAJU SE SVAKA ZASEBNO, prema sopstvenim afinitetima.

RADIONICE “MAJSTOR ŽIVLJENJA”

Da li želiš da postaneš pravi majstor življenja? Da konačno budeš dobro sa sobom? Da uspešno izlaziš na kraj sa svakim životnim izazovom? Da povećaš broj ostvarenih ciljeva, unaprediš svoj emotivni i finansijski život, odnose sa okruženjem? Da se oslobodiš negativnih programa koji ti podmeću nogu svaki put kad želiš da budeš srećan/na? Ako je odgovor “da”, pridruži nam se.
U okviru ovog programa postoji 8 radionica, svakog meseca po jedna.
Održavaju se svake školske godine od oktobra do maja, jedan vikend mesečno (11.00-18.00)
Na ovim radionicama te čeka malo teorije i mnogo praktičnih vežbi. Na njima ćeš doživeti neke od najlepših i najvećih unutrašnjih transformacija. Postaćeš pravi MAJSTOR ŽIVLJENJA u izabranoj oblasti, bilo da se radi o ljubavi, karijeri, međuljudskim odnosima, roditeljstvu…
Glavni cilj svake radionice je generalno spremanje izabranog segmenta života i ovladavanje veštinama zaahvaljujući kojima ćeš postati pravi MAJSTOR ŽIVLJENJA u datoj oblasti. Ali i "tajni lajf-louč" i dežurni mudrac u društvu.
Pored pomenute praktične nastave, u cenu radionice je uključen i štampani priručnik i jedna knjiga Olivere Ptice (autora metoda ultrakoučinga) u elektronskoj formi. Ovi materijali su dovoljno obimni da tokom radionice ne moraš hvatati beleške, već se možeš usredsrediti na sticanje željenih znanja i veština.
PSIHOTERAPIJA je namenjena osobama koje žele da reše svoje probleme i postanu kvalitetnije osobe. LIFE COACHING je namenjen osobama koji žele da ostvare svoje ciljeve. ULTRAKOUČING je namenjen onima koje žele i jedno i drugo. ULTRAKOUČING je metod koji predstavlja kombinaciju standardnih koučing-tehnika i tehnika mentalnog čišćenja, obogaćenih snažnim edukativnim fidbekovima koji će vas učiniti pravim majstorom življenja. Ako želite da saznate više orazlici između psihoterapije, lifecoacing-a i ultrakoučinga, posetite stranicu "Psihoterapija-lifecoaching-ultrakoučing".

MOGUĆNOST INDIVIDUALNE OBUKE (DIREKTNO ILI PREKO SKAJPA)!!!

Priznajemo samo primenljiva znanja. Živimo ono čemu druge učimo.

Slike sa dodele diploma prethodnih generacija

PRIJAVE I DODATNE INFORMACIJE NA:

oliveraptica@gmail.com

Mobilni telefon (*da bi ste izbegli roaming pozovite putem Vibera/Whatsappa):  +34 644 50 67 62

Kažu da smo najbolji. Proverite nas.

U međuvremenu, pročitajte KOMENTARE naših klijenata i kolega.